Program šeste generacije SPOCK-a došao je do kraja. Šest mjeseci, sedam timova, 30 sudionika, 25 mentora, 20 radionica, brojni uspjesi i postignuća te jedan demo day. Upravo na tom demo dayu timovi će pokazati rezultate svog vrijednog rada. Bit će predstavljeni i planovi za sljedeću godinu te održana panel diskusija u suradnji s udrugom Penkala na temu pokretanja i razvoja startupa zasnovanih na rezultatima znanstvenih istraživanja. Prijavite se putem poveznice i saznajte zašto trebate biti dio sljedeće generacije SPOCK-a!

Demo day na kojem će se predstaviti timovi šeste generacije i rezultati programa te najaviti nadolazeće startup aktivnosti održat će se 12. srpnja u 15 sati na FER-u u Sivoj vijećnici. Događaj je otvoren za sve zainteresirane uz prethodnu prijavu putem poveznice.

Program će početi kratkim pregledom aktivnosti i rezultata šeste generacije, uvida stečenih kroz rad s akademskim startupima te plan na temelju tog iskustva za unaprijeđenje programa za sljedeće generacije. Nakon toga će uslijediti panel diskusija s istraživačima i znanstvenicima koji su uspješno pokrenuli svoj startup o njihovom iskustvu rada u znanosti i startupu, izazovima s kojima se susreću te savjetima kako unaprijediti programe i procese za podupiranje istraživača koji žele pokrenuti startup.

Druga polovica je rezervirana za timove. Svaki tim će imati tri minute za predstavljanje svog projekta, a zatim će publika imati do pet minuta za pitanja. U sklopu demo daya predstavit će se sedam timova koji su uspješno završili šestomjesečni program SPOCK-a: Emolve, WearSense, Digicyte, SeeMe, NADES Design, TONGUEO, Fructus.

Pozivamo sve zainteresirane studente, istraživače i profesore za uključivanje u program sljedeće generacije da se pridruže demo dayu i otkriju kako izgleda program iznutra, saznaju što mogu očekivati od sljedeće godine te podrže šestu generaciju SPOCK-a!

Autor: Lucija Ropret
Demo day šeste generacije SPOCK-a
12. srpnja 2022. 15:00  -  17:00
Popis obavijesti