U sklopu šeste generacije SPOCK-a, organiziramo predavanje pod nazivom Monetizacija i prodaja za početnike koje će održati Jan Varljen iz Productive.io.

Predavanje će se održati u četvrtak, 26. svibnja u 17 sati u prostoru SPOCK-a, a otvoreno je za sve zainteresirane sudionike.

Jan je CTO i suosnivač Productivea, brzorastućeg i uspješnog startupa iz Hrvatske čiji all-in-one SaaS proizvod koriste brojne digitalne, konzultatnske i slične agencije iz cijelog svijeta. Po struci magistar informatike sa više od 8 godina iskustva razvoja softvera i rada s tehnologijama poput Ruby, Rails, JavaScript, MySQL, AWS te višegodišnjim iskustvom iz područja razvoja proizvoda, marketinga, prodaje i poduzetništva općenito.

Jedna od najčešćih grešaka u procesu razvoja proizvoda ili usluge kod poduzentika početnika je razmišljanje da prodaja dolazi na kraju, kada već imamo proizvod ili uslugu. Pitanja poput "koliko će to koštati?", "tko će to kupiti?", "kako će se to prodavati?" i "hoće li se to u konačnici nama uopće isplatiti i kada" su pitanja za koja treba smisliti odgovore puno ranije nego se to inače radi, idealno u samom početku razvoja ideje. Na ovom predavanju će sudionici saznati više o pojmovima kao što su monetizacija, price ancoring, inbound i outbound prodaja, konverzijske metrike i sales funnel te razlikama između B2B i B2C prodaje.

Autor: Lucija Ropret
Predavanje o monetizaciji i prodaji za početnike
26. svibnja 2022. 17:00  -  18:30
Popis obavijesti