Nakon pobjede na Zagreb Connectu Digicyte, tim šeste generacije, broji još jedan uspjeh pobjedom u programu “Pokreni nešto svoje”, a ovog puta im se pridružuje i tim NADES Design.

Ove je godine za natječaj programa pristiglo 405 prijava iz cijele Hrvatske, a među glavnim kriterijima odabira dobitnika bila je "društvena i ekološka održivost projekta, kao i održivost i potencijalno poslovanje sudionika te inovacija koje doprinose vrijednom društvenom utjecaju". U drugi krug natječaja prošlo je 14 projektnih ideja, a odabrano je šest pobjednika među kojima se nalaze dva tima šeste generacije SPOCK-a – Digicyte i NADES Design.

Čestitamo SPOCK-ovim timovima i ostalim dobitnicima te im želimo sreću u daljnjem razvoju!

Program „Pokreni nešto svoje“ šestu godinu za redom daje potporu kroz mentorstvo i bespovratna sredstva u svrhu razvoja ideje te tako pruža podršku malim poduzetnicima koji od svoje društveno korisne ideje odluče pokrenuti poslovanje.

Timovi su dobili bespovratnu financijsku potporu u iznosu od 74.000 kuna koju su omogućili ACT Grupa i Philip Morris Zagreb, a osim financijske potpore, timovima će osigurati promociju ideje i poslovno mentorstvo kroz idućih šest mjeseci.

Autor: Lucija Ropret
Popis obavijesti