Upisani svi bodovi:

U sustav Ferko upisani su svi bodovi iz svih zadaća i laboratorijskih vježbi. Molimo studente da nam uočene nepravilnosti dojave čim prije na okosl@kset.org.

 

Detekcija plagijata:

Kao što je bilo rečeno na prvom predavanju, od studenata se očekuje da domaće zadaće rade samostalno. Međutim, na temelju provjere sličnosti predanih skripti utvrdili smo da postoji osnovana sumnja da su neki studenti predali domaće zadaće koje su prepisane od drugih studenata. Takvo ponašanje nije u skladu s Kodeksom ponašanja studenata FER-a te ćemo stoga za sve slučajeve za koje se potvrdi sumnja provesti odgovarajuće sankcije u okviru predmeta.

 

Anketa:

Molimo sve ovogodišnje polaznike (neovisno o tome jesu li položili vještinu ili ne) da ispune anonimnu anketu na poveznici.

Ako ste išli na predavanja, molimo vas da pri ispunjavanju navedete u kojoj ste grupi slušali predavanja. U protivnom se predavači neće moći usredotočiti na ispravljanje nedostataka!

Konstruktivne ćemo kritike svakako uvažiti i uzeti u obzir za organizaciju vještine sljedeće godine, kako bismo izbjegli slične greške i propuste. A ako kapne koja pohvala, obradovat ćete nas!

Autor: Sebastian Dovičin
Popis obavijesti