Objavljeni su rezultati ispita na ljetnom roku na osnove.tel.fer.hr. Nakon logina kliknite na Pismeni i usmeni ispiti gdje možete provjeriti svoj uspjeh na ispitu s detaljnim bodovanjem po pitanjima te pregledati sken svog obrasca kao i svoju inačicu ispita. Rezultati ljetnog ispitnog roka upisani su i u nastavnim aktivnostima na FERWebu.

Na ispitu ste ostvarili u prosjeku dobar rezultat (47,69 bodova) - čestitamo! Želimo vam ugodni zasluženi odmor i puno uspjeha u nastavku studija!

 

Uvidi u ispit - žalbe:
Uvidi u ispit na ljetnom roku bit će u ponedjeljak 12. 7. 2021. u dvorani A309 od 10:30. Zbog epidemioloških mjera za dolazak na uvide u ispit morate se prethodno najaviti e-mailom (u poruci navedite razlog za uvid) do nedjelje 11. 7. 2021. u 20:00 na e-mail adresu frano.skopljanac-macina@fer.hr

Potom ćete dobiti svoj termin za uvid u ispit. Podijelit ćemo vas u manje grupe u termine po 15 minuta (prijepodne od 10:30).

Napomena:
U pravilu se razmatraju reklamacije koje imaju podlogu u krivom očitanju optičkog čitača ili u pogrešci kod označavanja inačice zadaće!

Autor: Frano Škopljanac-Mačina
Popis obavijesti