Druga laboratorijska vježba (Kirchhoffovi zakoni; realni naponski izvor) kreće sljedeći tjedan (od ponedjeljka 12. 4. 2021. do četvrtka 15. 4. 2021.) prema rasporedu na FERWebu.

Prije dolaska na 2. vježbu trebat ćete riješiti zadatak za pripremu i unijeti svoja rješenja kroz sustav osnove.tel.fer.hr (login -> Laboratorijske vježbe -> Unos rezultata pripreme i mjerenja). Na istoj stranici među materijalima možete pronaći:

  • Upute za 2. laboratorijsku vježbu
    (preuzete iz: Osnove elektrotehnike - Laboratorijske vježbe, Martin Dadić)

U laboratoriju radite samostalno pokuse (pomažu vam po potrebi demosi i voditelj/ica) pa obavezno trebate sa sobom donijeti ili cijelu knjižicu s Uputama za labos ili isprintane Upute za 2. labos.

Nakon što vam voditelj/ica vježbe evidentira prisutnost na vježbi imate ćete na raspolaganju rok od 48 sati (iznimno produženo na 4 dana ili 96 sati) da kroz sustav osnove.tel.fer.hr unesete odgovore na sva pitanja vezana uz vježbu. Vaši rezultati priprema, kao i odgovori na pitanja o vježbama će na kraju semestra biti jedan od kriterija po kojem će vam vaši voditelji dodijeliti 0-6 bodova iz aktivnosti na vježbama.

Autor: Frano Škopljanac-Mačina
Popis obavijesti