Obavijesti

Dragi brucoši,

trenutno Moodle sustav nije u funkciji i vjerojatno neće ni biti do sutra u 12 sati do kada vam je omogućena prijava na radionice. Ukoliko se netko još želi prijaviti, to može učiniti slanjem maila na : lana.horvat@fer.hr s naznakom : Prijava na radionice. Trenutno se odvijaju tehničke pripreme web stranice i Moodlea za početak semestra koje će potrajati dan-dva. Nakon četvrtka ćete ponovno moći pristupiti materijalima.

Autor: Lana Horvat-Dmitrović

Dragi brucoši,

otvorena je zadnja provjera znanja. Time je završen online dio kolegija. Nadamo se da vam je bio od koristi i da ste uspješno ponovili sve što treba. Svi materijali će biti otvoreni do kraja semestra pa ih slobodno koristite prema potrebi.  Vidimo se na konzultacijama ili radionicama.

 

Autor: Lana Horvat-Dmitrović

Dragi brucoši,

u Moodle-u možete pronaći test iz gradiva 3. tjedna i materijale za 4. tjedan kolegija Elementarna matematika. Gradivo ovog tjedna su analitička geometrija (pravac i krivulje 2. reda), nizovi i kompleksni brojevi. Svakako ponovite pravac i krivulje 2. reda te kompleksne brojeve koji su gradivo prvog tjedna Matematičke analize 1. Naravno, ukoliko je potrebno slobodno dođite na konzultacije s nastavnicima sljedeći tjedan.

Materijali se sastoje od prezentacije u kojoj je objašnjeno gradivo i dani su riješeni primjeri te od zadataka za vježbu koje samostalno rješavate. U ponedjeljak ćemo otvoriti kratki test za provjeru znanja iz gradiva ovog tjedna.

Autor: Lana Horvat-Dmitrović

Dragi brucoši,

interaktivna nastava u predavaoni će se održavati u zadnjem tjednu prije početka nastave od 25. -26. rujna 2019., a sastoji se od nekoliko aktivnosti koje smo pripremili s ciljem da vam pomognemo u prilagodbi na fakultet odnosno sve obaveze i izazove koji vas očekuju:

  • otvorene konzultacije o gradivu Elemata: srijeda 25.09., 10-11h, dvorana A202
  • radionica aktivnog učenja i matematičkog modeliranja : četvrtak 26.09., 10-12h, dvorana A202
  • antistres radionica za studente:  četvrtak 26.09., 13.30-15.30h, dvorana A202

Molimo sve studente koji su zainteresirani za sudjelovanje u navedenim radionicama da se prijave putem upitnika u Moodle sustavu. Broj sudionika na svakoj od radionica je ograničen. Prijave su otvorene do srijede 25.09. u 12 sati ili do popunjavanja broja mjesta. Za konzultacije se ne trebate prijavljivati.

Detaljni opis aktivnosti možete pronaći u nastavku ove obavijesti.

Autor: Lana Horvat-Dmitrović

Dragi brucoši,

u Moodle-u možete pronaći materijale za 3. tjedan kolegija. Gradivo ovog tjedna je Trigonometrija-svojstva, formule, grafovi, jednadžbe i nejednadžbe. Želimo vas upozoriti da je trigonometrija izuzetno korisna, puno se primjenjuje i traži se ne samo u oba kolegija iz matematičke analize nego i u ostalim kolegijima.  Svakako ponovite crtanje grafova i rješavanje jednadžbi. Naravno, ukoliko je potrebno slobodno se javite u sklopu Foruma - gradivo kolegija na dnu stranice ili dođite na konzultacije s nastavnicima krajem rujna.

Materijali se sastoje od prezentacije u kojoj je objašnjeno gradivo i dani su riješeni primjeri te od zadataka za vježbu koje samostalno rješavate. U četvrtak ćemo otvoriti kratki test za provjeru znanja iz gradiva trećeg tjedna. 

Uskoro ćemo objaviti i termine otvorenih konzultacija i radionica koje ćemo održati sljedeći tjedan.

Autor: Lana Horvat-Dmitrović