Poštovani korisnici stranice Ponuda poslova,

prije objavljivanja sadržaja na ovoj stranici ljubazno molimo da pročitate Uvjete korištenja web-stranice "Ponuda poslova" i naputke za objavu oglasa.

Centar karijera Vam je na raspolaganju za sva pitanja.


Ako se pronalaziš u moru oglasa za Web developera, možda je baš ovo idealna prilika za tebe! 

U potrazi smo za studentom diplomskog studija, prednost je ako si 5. godina, s iskustvom s nekim od frontend framework (React, Angular, Vue), koji odlično vlada JavaScript(ES8+) programskim jezikom te ima dobro poznavanje Node.js-a i TypeScript-a. Ako još dobro poznaješ AWS cloud server ili Next.js i GraphQL nitko sretniji od nas! 

Ono što je također bitno naglasiti, većina nas je studirala na FERu i znamo što to znači kad ispiti i labosi pritisnu, tako da se oko toga uvijek možemo dogovoriti jer je obrazovanje na prvom mjestu! 

Ako ti se prilika čini zanimljiva pošalji nam svoj CV na mail bruna@coreline.agency ili putem forme na coreline.agency i javit ćemo ti se brzo sa svim ostalim detaljima i dogovoriti razgovor da se što prije upoznamo.

A da ne bi bilo da se uopće nismo predstavili, ono što trebaš znati o nama je da je CoreLine dizajn i development agencija osnovana od strane dvoje bivših FERovca koji rade na razvojnim projektima za digitalna osiguranja, pametnim sustavima za sigurnosne agencije te na brojnim ostalim projektima na domaćem i stranom tržištu. Osim toga, vodimo i interni proizvod CoreEvent, platformu za upravljanje događajima i prodaju ulaznica. Naše sjedište je u Zagrebu i ima nas 30ak i jedva čekamo da nam se pridružiš! :)

Autor: Bruna Anđelić
Popis obavijesti