Obavijesti

Končar D&ST je regionalni lider u proizvodnji distributivnih, srednjih energetskih i specijalnih transformatora do snage 160 MVA i napona 170 kV. Mi smo brzorastuća, izvozno orijentirana tvrtka koja 80% svojih proizvoda izvozi u zemlje EU, zemlje Bliskog istoka, te zemlje sjeverne Afrike. U Končar D&ST-u je zaposleno preko 600 zaposlenika, uglavnom inženjerskih i tehničkih profila.

Prepoznajemo važnost ulaganja u buduće stručnjake - naše potencijalne buduće zaposlenike, zbog čega objavljujemo natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim studentima Fakulteta elektrotehnike i računarstva. 

POSTANI STIPEND&ST

Nudimo mogućnost  redovitog mjesečnog stipendiranja izvrsnih studenata sa stimulativnim iznosima koji ovise o uspjehu u studiju (u rasponu od 2600 do čak 4000 kn), uz mogućnost zasnivanja pripravničkog radnog odnosa nakon završetka studija.

U natječaju mogu sudjelovati studenti koji redovno upisuju 1. ili 2. godinu diplomskog studija na FER-u (studijski program Elektrotehnika i informacijska tehnologija - smjerovi Elektroenergetika ili Elektrostrojarstvo i automatizacija) s prosjekom 3,5 ili više.

Rok za prijavu je 08. 10. 2021.

Detaljnije informacije i link za prijavu pronađite na stranici. 

Autor: Monika Mačešić
HRVATSKA LUTRIJA - NATJEČAJ ZA...

HRVATSKA LUTRIJA d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, OIB - 27905228158, (u daljnjem tekstu: Organizator) u suradnji s Fakultetom Elektrotehnike i Računarstva (u daljnjem tekstu FER), Prirodoslovno-matematičkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu (u daljnjem tekstu PMF), Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu (u daljnjem tekstu FOI), Visokim učilištem Algebra (u daljnjem tekstu Algebra) i Fakultetom prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu (u daljnjem tekstu FPZ) objavljuje:

NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA U IZNOSU OD 2.500,00 KUNA MJESEČNO.

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja na natječaju ima student 3. i 4. godine studija FER-a, PMF-a, FOI-a, Algebre i FPZ-a pod sljedećim uvjetima:

  • Da je redoviti student 3. ili 4. godine studija
  • Da nije korisnik stipendije s obvezom zasnivanja radnog odnosa nakon završetka studija

UVJETI NATJEČAJA

Kandidat treba uz prijavu za stipendiju predati svoj osobni rad na temu: „Geolokacije prodajnih mjesta“. Prijava se može poslati poštom na adresu Ulica grada Vukovara 72, 10 000 Zagreb ili elektroničkom poštom na e-mail adresu stipendije@lutrija.hr.

Prilikom prijave potrebno je navesti kontakt podatke (ime, prezime, broj telefona, adresa, e-mail), a odabrani će sudionici dobiti priliku predstaviti svoje radove pred Stručnim Povjerenstvom.

Za detaljnije upute i podršku zainteresirani studenti mogu se obratiti na e-mail: stipendije@lutrija.hr.

VAŽNO! Prijavljeni rad mora biti vlasništvo kandidata koji sudjeluje na natječaju, a kandidat jamči da ima sva prava na isti. Nije dopušteno prijavljivati radove objavljene u knjigama, tiskovinama ili internetu čiji autor nije kandidat na ovom natječaju.

ODABIR NAJBOLJIH RADOVA

Stručno povjerenstvo, sastavljeno od zaposlenika Hrvatske Lutrije d.o.o. odabrat će do 3 najbolja rada.

UPUTE O IZRADI RADA-GEOLOKACIJA PRODAJNIH MJESTA:

  • Kreirati android aplikaciju za terenske djelatnike Hrvatske Lutrije u koju se jednostavno unose geolokacije prodajnih mjesta Hrvatske Lutrije i konkurenata korištenjem lokacije mobilnog uređaja.
  • Aplikacija treba podržavati podjelu pri unosu na kladionicu i casino, te na prodajno mjesto i samostojeći aparat (kladomat) ili automat.
  • Podatke o lokacijama i informacije o prodajnom mjestu potrebno je pohraniti na mobilnom uređaju u csv formatu
  • Korisniku omogućiti prikaz karte Republike Hrvatske s već označenim lokacijama prodajnih mjesta
  • Konačni cilj je imati mapu RH (Republike Hrvatske) na kojoj se jasno vidi raspored unesenih prodajnih mjesta + prodajnih mjesta Hrvatske Lutrije i konkurentnih tvrtki

TRAJANJE NATJEČAJA

Natječaj je otvoren do 30. 09. 2021., a kandidat/i čiji rad/ovi budu ocijenjeni najboljima bit će nagrađeni:

STIPENDIJOM U IZNOSU OD 2.500,00 KUNA MJESEČNO

Hrvatska Lutrija d.o.o. (dalje: Organizator) će kandidatu/ima koji na natječaju osvoji/e stipendiju ponuditi Ugovor o stipendiranju s važenjem do završetka studija. Potpisivanjem Ugovora o stipendiranju Organizator se obvezuje da će svakog 15. dana u mjesecu (tokom cijele akademske godine) isplaćivati studentu stipendiju u iznosu do 2.500,00 kuna i to do kraja diplomskog studija, uz uvjet redovnog polaganja ispita. Uz navedeno Organizator se obvezuje da će nakon diplomskog studija dobitniku stipendije ponuditi posao u Hrvatskoj Lutriji d.o.o. adekvatan njegovoj stručnoj spremi, a potpisivanjem Ugovora o stipendiranju stipendist se obvezuje da će u radnom odnosu s Organizatorom ostati najmanje onoliko dugo koliko je bio stipendiran.

OBJAVA DOBITNIKA

Imena dobitnika bit će objavljena 10. 10. 2021. na web stranici Karijera | Lutrija (talentlyft.com)

Sudjelovanjem na natječaju kandidati daju svoj pristanak na javnu objavu imena stipendista.

Autor: Marija-Helena Papa