Ljetna radionica tvrtke Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2017 u suorganizaciji tvrtke Ericsson Nikola Tesla i Fakulteta elektrotehnike i računarstva održat će se u tjednima:

  • 10. srpnja – 21. srpnja 2017. i
  • 21. kolovoza – 8. rujna 2017.

Natječaj je otvoren za sve studente završne godine preddiplomskog studija te studente diplomskih studija koji posjeduju  znanja i vještine razvoja softvera.

Studenti zainteresirani za sudjelovanje u ljetnoj radionici pozivaju se na uvodno predavanje na kojem će biti prezentirane teme ovogodišnje, i iskustava s prethodnih radionica.

Uvodno predavanje će se održati u srijedu, 15. ožujka 2017., u 12.00 sati u predavaoni B2 Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Za dodatna pitanja otvorena je Facebook stranica, a možete se javiti i putem e-pošte na adresu Summer.Camp@ericsson.com.

Više informacija pročitajte u nastavku obavijesti.

O radionici:
Ljetna radionica prilika je za stjecanje iskustva u istraživanju i razvoju pod vodstvom stručnjaka iz industrije i Fakulteta. Ukupno trajanje radionice je 5 tjedana, a odvijat će se u prostorijama tvrtke Ericsson Nikola Tesla. Studenti su obavezni pripremiti se za sudjelovanje prema naputcima mentora te po završetku radionice dokumentirati dobivene rezultate. Očekivani rezultati sudjelovanja u radionici su softver, dokumentacija i tehničko izvješće na engleskom jeziku i prezentacija na završnom danu. Rad se honorira s 500 kn tjedno. Odabrani radovi s radionice pozivaju se za natjecanje za godišnje nagrade tvrtke Ericsson Nikola Tesla. Najbolji radovi pripremit će se i za objavu na stručnim i znanstvenim skupovima.

Studenti zainteresirani za sudjelovanje u ljetnoj radionici pozivaju se na uvodno predavanje na kojem će biti prezentirane teme ovogodišnje i iskustava s prethodnih radionica.

 

Postupak prijave
Prijave za radionicu će se primati zaključno s 26. ožujka 2017. isključivo putem e-pošte na adresu Summer.Camp@ericsson.com.

Natječaj je otvoren za sve studente završne godine preddiplomskog te studente diplomskog studija koji posjeduju znanja i vještine razvoja softvera..

Uz prijavu treba poslati životopis popunjen prema priloženom predlošku u PDF formatu.

 

Obavijest o prihvaćanju prijave
Prijavljeni studenti bit će obaviješteni o ishodu najkasnije do 28. travnja 2017. godine.

Autor: Jasna Slavinić
Popis obavijesti