Natječaj za izbor u zvanja i na radna...

Natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta: Suradnika u suradničkom zvanju poslijedoktorand – 2 izvršitelja na određeno vrijeme Doktorand u suradničkom zvanju asistenta – 2 izvršitelja na određeno vrijeme. Rok za prijavu je 30 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama. Više o zvanjima i radnim mjestima možete pročitati u nastavku obavijesti.

Obavijest o izboru kandidata po natječaju

Renata Peček

U povodu natječaja za radno mjesto višeg referenta za diplomski studij / radno mjesto II. vrste – viši stručni referent - 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme uz probni rad od 3 mjeseca objavljenog u Biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje br. 59 od 24. ožujka 2017. godine, Narodnim novinama broj 27 od 24. ožujka 2017. godine i na Internet stranici Fakulteta od 24. ožujka 2017. godine, obavještavamo Vas sljedeće: Na temelju odluke Dekana od 10. svibnja 2017. godine, a nakon dobivenoga prijedloga povjerenstva za predlaganje izbora izvršitelja poslova navedenoga radnoga mjesta izabran je Tomislav Matleković, oec.

Natječaj za izbor u zvanja i na radna...

Natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta: Nastavnika u znanstveno-nastavnom zvanju docent – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme Suradnika u suradničkom zvanju poslijedoktorand – 3 izvršitelja na određeno vrijeme.   Rok za prijavu je 30 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama. Više o zvanjima i radnim mjestima možete pročitati u nastavku obavijesti.

Više