korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
UVOD U MJERITELJSTVO
Šifra: 86536
ECTS: 4
Nositelji: prof. dr. sc. Damir Ilić
prof. dr. sc. Roman Malarić
Izvođači: doc. dr. sc. Hrvoje Hegeduš - Laboratorijske vježbe
doc. dr. sc. Marko Jurčević - Laboratorijske vježbe
dr. sc. Petar Mostarac - Laboratorijske vježbe
Kristina Ferković, dipl. ing. - Laboratorijske vježbe

Kristina Ferković, dipl. ing. - Auditorne vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 04.05.2016. u 18:09

Poštovani,

 

radi Elektrijade termin lab. vježbe grupe L02 prebačen je s petka na utorak 19.00-20.30. Ujedno je otvorena i burza grupa.

Marko Jurčević
Objavljeno: 19.04.2016. u 14:14

Poštovani studenti,

 

molimo obratite pažnju da su termini lab vježbi prilagođeni tako da su manje "rupe" u rasporedu. Promjena počinje s današnjim terminom koji umjesto u 18.30 počinje u 18.00.

Molimo ubuduće imajte na umu moguće promjene i pratite ih u rasporedu/kalendaru lab. vježbi.

Marko Jurčević
Objavljeno: 12.04.2016. u 22:06

Poštovani,

 

od sljedeće (četvrte) vježbe prije dolaska na vježbe obavezno je proučiti dokumentaciju za lab. vježbu te napraviti pripremu. Pripremni zadaci i dokumentacija nalaze se na moodleu.

Pripremni zadaci se predaju isključivo putem sustava moodle koji automatski ocjenjuje ispravnost predanog zadatka i dodjeljuje pripadne bodove.

Pripremu je potrebno predati PRIJE dolaska na svoj termin labosa, bez obzira što je krajnji rok za predaju zadataka zadnji dan održavanja vježbe u određenom tjednu.

Marko Jurčević
Objavljeno: 12.04.2016. u 21:59

Poštovani studenti,

 

obzirom na ograničeni broj mjesta, svi studenti dužni su dolaziti u svoj termin laboratorijske vježbe.

Ako iz bilo kojeg razloga ne možete doći u svoj termin, morate pronaći zamjenu u grupi u koju želite doći, a zamjenu (tko s kime) najaviti barem 24 sata ranije emailom nekom od asistenata (Mostarac, Hegeduš, Jurčević)!

Na vježbama istodobro može biti najviše 18 studenata (uglavnom su grupe sada i popunjene s 18 sudionika, tako da burza grupa ne funkcionira).

Stoga evt. zamjena mora doći u vaš termin, a vi u njen. Sve ostale kombinacije otežavaju održavanje nastave i stoga nije dozvoljeno samoinicijativno i bez dogovorene zamjene dolaziti u drugi termin labosa.

 

Osim toga, podsjećamo da je potrebno doći na vrijeme na labose.

Kašnjenje od par minuta je moguće tolerirati, no kašnjenja od 10, 20 ili čak 30 minuta (!?) povlači za sobom odradu labosa u drugom terminu ili gubitak bodova.

Marko Jurčević
Objavljeno: 08.03.2015. u 22:10
Uređeno: 22.03.2016. u 10:44

Poštovani studenti,

od danas svi imaju pristup moodle-u i nastavnim materijalima koji se tamo nalaze. U moodle-u ćete, osim materijala s predavanja naći i dodatne informacije te materijale za laboratorijske vježbe.

Za uvodne satove laboratorijskih vježbi (prve tri vježbe) postoje prezentacije i sažeti materijal na engleskom koji većim dijelom prati prve tri vježbe.

Marko Jurčević
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!