korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
UVOD U MJERITELJSTVO
Šifra: 86536
ECTS: 4
Nositelji: prof. dr. sc. Damir Ilić
prof. dr. sc. Roman Malarić
Izvođači: doc. dr. sc. Marko Jurčević - Laboratorijske vježbe
dr. sc. Hrvoje Hegeduš - Laboratorijske vježbe
dr. sc. Petar Mostarac - Laboratorijske vježbe
Kristina Ferković, dipl. ing. - Laboratorijske vježbe

Kristina Ferković, dipl. ing. - Auditorne vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 27.03.2014. u 15:33
Uređeno: 28.03.2014. u 00:04

Poštovani,

oglašeni su svi termini laboratorijskih vježbi do kraja semestra.

Molimo da ODMAH, a najkasnije do nedjelje, 30. ožujka 2014. odaberete željene termine svake od ukupno 8 vježbi.

Termini nisu identični zbog prirode vaših rasporeda, stoga naglašavamo da je potrebno odabrati termin za svaku od 8 laboratorijskih vježbi. Svatko od vas bi trebao imati na raspolaganju barem dva moguća termina po tjednu (većina ima izbor od 3-4 termina tjedno što je više nego dovoljno za odabir). Ukoliko netko ima problem s postojećim terminima, tj. ne odgovara mu niti jedan (iz subjektivnih ili objektivnih razloga), molimo da probate organizirati zamjenu termina na nekom drugom predmetu kako biste imali mogućnosti prisustvovati nekom od ovih termina.

Marko Jurčević
Objavljeno: 18.03.2014. u 14:47
Uređeno: 25.03.2014. u 11:59

Poštovani,

 

laboratorijske vježbe iz predmeta UUM kreću u tjednu od 31. ožujka 2014. Pohađanje i polaganje svih laboratorijskih vježbi je nužno za prolaz predmeta.

Za potrebe ovih vježbi nije napravljen stalan raspored, već će biti otvorena burza grupa za svaki tjedan vježbi.

Studenti koji su prošle godine položili sve laboratorijske vježbe, ali nisu položili predmet, te ga ove godine ponovno slušaju/polažu, nisu obavezni dolaziti na vježbe. Ukoliko obaveza laboratorijskih vježbi nije uredno odrađena, potrebno je ponovno položiti labos.

 

U burzi grupa već možete vidjeti raspored za prvi tjedan vježbi (31.3 - 4.4. 2014.), a na raspolaganju vam je 8 termina. Najmanja veličina pojedine grupe je 10 osoba, a najveća 14. Grupe koje će imati manje od 10 studenata će biti raspoređene po drugim terminima!

Studente koji na vrijeme ne odaberu termin vježbi i ostanu neraspoređeni, sustav će automatski rasporediti u slobodne termine, a odgovornost je svakog takvog pojedinog studenta da na vrijeme dođe na labose. Naknadne zamjene/premještaji neće biti mogući!

Molimo studente da odaberu grupu najkasnije do sutra, 26.3.2014 u 23:59.

 

Prve tri vježbe biti će organizirane kao predavanja (Uvod u programiranje u grafičkom porgramskom jeziku LabVIEW) s praktičnim vježbama za računalom u laboratoriju C3-02.

Za prve tri vježbe stoga nije potrebna posebna priprema.

Za ostale vježbe (od četvrte nadalje) biti će postavljeni odgovarajući zadaci u moodleu ili na ovim stranicama.

Molimo pridržavajte se svojih termina ili UNAPRIJED nađite zamjenu ukoliko iz opravdanih razloga ne možete doći na svoj termin, jer zbog nedostatka radnih mjesta slobodni dolasci na vježbe neće biti mogući. Ukoliko ne možete doći na vježbe zbog bolesti i sl. opravdanih razloga, molimo obratite se svome asistentu.

Marko Jurčević
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!