Naslovnica Pretraživanje AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
OSNOVE PROGRAMSKOG JEZIKA JAVA
Šifra: 38047
ECTS: 4
Nositelji: doc. dr. sc. Marko Čupić
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 07.09.2016. u 12:52

Jesenski ispitni rok iz ove vještine održat će se u utorak, 13. rujna, s početkom u 16h u prostoriji A101.

Marko Čupić
Objavljeno: 19.07.2016. u 16:36

U skladu s teksom natječaja za Nagradu za najboljeg studenta vještine Osnove programskog jezika Java objavljenog na ovim stranicama 31. svibnja 2016. godine, a temeljem konačnih rezultata studenata koji su vještinu položili kroz kontinuirano polaganje, određen je dobitnik ove nagrade. To je student Mario Bobić.

Više informacija uključivo i mjesto i vrijeme preuzimanja nagrade dostupno je na web-stranici vještine (http://java.zemris.fer.hr/).

Marko Čupić
Objavljeno: 19.06.2016. u 16:05

Poštovani polaznici vještine,

ove godine moguće je i za vještinu popuniti završni upitnik. Ako imate vremena i volje te unatoč činjenici da vještina još nije gotova, cijenio bih Vaš feedback. Upitnik je moguće popuniti još samo danas do ponoći.

Marko Čupić
Objavljeno: 31.05.2016. u 07:45

Znate li što Hrvatska izvozi u Japan, a da nije tuna? Algoritme i programska rješenja! HashCode je mlada tvrtka koja rješava probleme za velike svjetske kompanije. Radimo za velika tržišta poput Japana, Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije. Uvjereni smo da samo s vrhunskim zaposlenicima možemo isporučiti vrhunske usluge i u tome ne pravimo kompromise.

U svakodnevnom radu često koristimo algoritme koje smo učili na fakultetu, a na vlastitoj koži smo osjetili razliku između O(NlogN) i O(N^2)  - kod nas je ta razlika u danima. Naučili smo (i još učimo) o tome koja je razlika između dobrog i lošeg programskog koda, između informiranosti i vladanja nekom tehnologijom.

Vještina Osnove programskog jezika Java doc. dr. sc. Marka Čupića pokazala se kao izvrsna priprema za rad u industriji. Znanja koja se tu usvajaju direktno su primjenjiva u radnoj okolini, a svatko tko vještinu završi dobro je uložio u svoju budućnost.

Ovim natječajem želimo mladim kolegama poslati poruku o tome da se znanje doista isplati i stoga ćemo najboljeg na ovoj vještini u akademskoj godini 2015./2016. nagraditi novčanom nagradom u iznosu od 2000 kn.

Rang lista studenata napravit će se u skladu s pravilima definiranim na vještini, a u obzir uzima ocjene dobivene na domaćim zadaćama počev od 8. domaće zadaće te bodove postignute na završnom ispitu. Kandidati za ovu nagradu su studenti koji vještinu polože kroz kontinuirano polaganje te koji nemaju negativnu ocjenu niti na jednoj domaćoj zadaći.

 

Marko Čupić
Objavljeno: 07.02.2016. u 16:56

Sve obavijesti vezane uz prijavu i rokove dostupne su na adresi http://java.zemris.fer.hr. Planirate li se prijaviti, obavezno pročitajte što je sve potrebno (i do kada)! Naknadnih prijava neće biti.

Marko Čupić
Objavljeno: 07.02.2009. u 11:59

Službena stranica nalazi se ovdje.

Marko Čupić
FORUM

>> / Sve diskusijske grupe / Zamjene grupa

Br. poruka:    Prikaz: (1 - 100)  Ukupno: 100

Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | autoru
Naslov Odgovori Autor Zadnji odg.
* Još jednom 0 Ivan Pavić2 07.06.2014. u 09:29
Tko želi iz A i B i obrnuto... 59 Marko Čupić 06.03.2009. u 15:08

Napomena:
* - oznaka za nove poruke

ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!