korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
OBLIKOVNI OBRASCI U PROGRAMIRANJU
Šifra: 86487
ECTS: 4
Nositelji: izv. prof. dr. sc. Siniša Šegvić
Izvođači: doc. dr. sc. Marko Čupić - Predavanja

doc. dr. sc. Marko Čupić - Laboratorijske vježbe
Ivan Krešo, mag. ing. comp. - Laboratorijske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 20.05.2015. u 15:02

Noćni termini treće laboratorijske vježbe koji su bili zakazani u subotu su premješteni na tjedan kada su i svi ostali termini treće laboratorijske vježbe. Molim studente koji su bili u tim grupama da pogledaju novododijeljeni termin. Prema trenutno evidentiranim zauzećima u FERWebu, ne bi smjelo biti nikakvih preklapanja.

Kako biste mogli napraviti dodatne korekcije u slučaju da ste imali drugih obaveza koje nisu vidljive u kalendaru, u FERWebu sam otvorio i burzu grupa za tu vježbu (ili barem mislim da jesam; nešto sam u svakom slučaju otvorio) koja će biti otvorena do 26.05. (molim javite mi jel to stvarno otvoreno/vidljivo; hvala).

 

Marko Čupić
Objavljeno: 05.05.2015. u 16:02
Uređeno: 05.05.2015. u 16:03

Sljedeći termin auditornih vježbi održat će se u ponedjeljak, 11. svibnja s početkom u 15h (prostorija D152). Proći ćemo kroz zadatke s međuispita te kroz implementacije tvornica u C-u (Windowsi, Linux), C++, Javi i Pythonu (priprema za prvi dio treće laboratorijske vježbe).

Rezervirao sam dvoranu u trajanju od 4 sata, pa ponesite sredstvo za hidriranje (i po potrebi grickalice :-))

Marko Čupić
Objavljeno: 05.05.2015. u 15:22

Rezultati međuispita dostupni su u Ferku. Uvid će se održati sutra (srijeda) s početkom u 15:30 u prostoriji D337 (zavod ZEMRIS).

Marko Čupić
Objavljeno: 15.04.2015. u 17:36

Poštovani studenti,

još nekoliko dana moguće je popuniti studentsku anketu. Molimo Vas da to učinite. U dijelu ankete gdje možete unijeti slobodan tekst, molimo Vas da nam napišete imate li bilo kakvih primjedbi ili pak prijedloga za poboljšanje kolegija. Smatrate li da su Vam auditorne vježbe (iako nisu predviđene satnicom) korisne? Biste li htjeli da ih je više ili manje? Imate li bilo što drugo? Napišite!

Unaprijed zahvaljujemo.

Marko Čupić
Objavljeno: 03.04.2013. u 13:57

Podsjećamo studente da je na Wiki stranici kolegija na Ferku dostupan čitav niz motivacijskih pitanja vezanih uz gradivo prve laboratorijske vježbe. Svakako preporučamo da ih pogledate prije dolaska na termin vježbe.

Marko Čupić
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
Laboratorijske vježbe
15 30.04.2009. u 11:55
C++ čpp
Često postavljana pitanja studenata FER-a treće godine o programskom jeziku C++
3 06.05.2010. u 14:12
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
REPOZITORIJ
 
ANKETA
 
Glasovanje je završilo!