korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
MATEMATIKA 1
Šifra: 86475
ECTS: 7
Nositelji: prof. dr. sc. Darko Žubrinić
izv. prof. dr. sc. Ilko Brnetić
izv. prof. dr. sc. Mario Krnić
doc. dr. sc. Tomislav Šikić
doc. dr. sc. Josipa-Pina Milišić
doc. dr. sc. Igor Velčić
Izvođači: prof. dr. sc. Ljubo Marangunić - Predavanja
doc. dr. sc. Lana Horvat Dmitrović - Predavanja
dr. sc. Marijana Greblički - Predavanja
dr. sc. Domagoj Vlah - Predavanja
dr. sc. Ana Žgaljić Keko - Predavanja

dr. sc. Marijana Greblički - Auditorne vježbe
Dario Bojanjac, dipl. ing. - Auditorne vježbe
Ivan Krijan, mag. math. - Auditorne vježbe
Snježana Lubura, dipl. ing. - Auditorne vježbe
Lenka Vukšić, mag. math. - Auditorne vježbe
Luka Žunić, mag. math. - Auditorne vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 03.02.2014. u 17:15
Uređeno: 03.02.2014. u 17:32

 

Rezultati Završnog ispita bit će objavljeni u utorak, 04/02 do 12:00. Uvidi će biti organizirani po grupama tijekom utorka i srijede.

 

Odbijanje ocjene: studenti koji žele odbiti ocjenu dovoljan, dobar ili vrlo dobar dobivenu putem kontinuiranog praćenja nastave (1KPZ+MI+2KPZ+ZI) trebaju do četvrtka 06/02 u 12:00 tajnici ZPM-a predati popunjeni i potpisani Obrazac za odbijanje ocjene. Obrazac možete naći u Repozitoriju

--->Obavijesti o nastavi i ispitima

 

Prvi ispitni rok održava se u ponedjeljak, 10/02 u 14:45.

  • Prijava na ispit je obavezna za sve studente koji žele pristupiti ispitu, a vrši se pomoću       aplikacije http://www.fer.unizg.hr/prijava_ispita. Ukoliko se ipak predomislite i odlučite ne izaći na ispit, istog obavezno morate odjaviti.
  • Ispit se piše 2 sata i 30 minuta te nosi 50 bodova koji će biti skalirani na način kako je opisano u Obavijesti o nastavi i ispitima ---> Pravila ocjenjivanja. Ispit obuhvaća cjelokupno gradivo obrađeno na predavanjima i vježbama tijekom semestra.
  • Ispit se može prijaviti i odjaviti do četvrtka, 06/02 u 15:00. Naknadne izmjene neće biti moguće. Detaljne upute za prijavu i odjavu ispita možete preuzeti na adresi: http://www.fer.unizg.hr/_download/repository/NA_Prijava-Odjava_Ispita.pdf

 

Josipa-Pina Milišić
Objavljeno: 16.02.2014. u 17:43

Uvidi će se održati u utorak 18.2.2014. u dvorani B3 s početkom u 13 sati.

Lenka Vukšić
Objavljeno: 06.02.2014. u 10:00
Uređeno: 06.02.2014. u 10:10

Konzultacije su u petak od 10 do 11 sati na ZPM-u.

Ana Žgaljić Keko
Objavljeno: 05.02.2014. u 18:07

Dragi studenti grupe PA03,

 

konzultacije će se održati u petak 07.02. od 11-12 sati na ZPM-u.

Lana Horvat-Dmitrović
Objavljeno: 05.02.2014. u 15:40
Uređeno: 05.02.2014. u 15:40

Dragi studenti,

želimo vas obavijestiti da će se u ovom ljetnom semestru održati novi kolegij pod nazivom Elementarna matematika. Kolegij mogu upisati svi studenti prve godine koji nisu položili Matematiku 1, a ove su godine upisali studij na FER-u. Gradivo kolegija je gradivo srednjoškolske matematike s naglaskom na područja koja su vam najviše potrebna za polaganje Matematike 1.

Cilj ovog kolegija je pomoći vam detektirati dijelove elementarne matematike koji vam predstavljaju problem te ih naravno razjasniti. Pored toga, želimo unaprijediti vaše logičko razmišljanje i matematičko izražavanje, razviti analitički pristup problemu te olakšati povezivanje raznih pojmova, metoda i područja matematike. Kolegij je uveden kako bi vam pomogao unaprijediti vaše predznanje radi lakšeg i kvalitetnijeg polaganja kolegija Matematike 1. Naime, uočeno je da vam veliki problem u polaganju matematičkih kolegija predstavlja nedovoljno predznanje iz srednjoškolske matematike te nedovoljno razvijena rutina potrebna prilikom računanja. Upisivanjem ovog kolegija ćete unaprijediti temeljna znanja koje vam mogu samo pomoći u pripremi za polaganje matematičkih kolegija, a nemate nikakve posljedice ako ga i ne uspijete položiti. Molimo sve zainteresirane studente da upišu kolegij jer ćemo broj grupa određivati prema broju upisanih studenata.

Kolegij traje samo prvi ciklus (prvih 7 tjedana) po 6 sati tjedno (pon, sri, pet). U repozitoriju na stranici predmeta Elementarna matematika možete pronaći dodatne informacije o kolegiju, te primjerke oglednih testova. Na predavanjima možete očekivati sporiji tempo rada, puno riješenih zadataka, analizu problemskih zadataka, puno objašnjavanja i razjašnjavanja, odgovaranje na pitanje zašto, te veću interakciju sa studentima. Slušanjem ovog kolegija možda pronađete izgubljenu motivaciju i ojačate svoje samopouzdanje, a možda se i zabavite! Kada razumijete i znate, rješavanje matematičkih zadataka postaje užitak!

 

Tim izvođača Elementarne matematike

Lana Horvat-Dmitrović
Objavljeno: 05.02.2014. u 20:48

..crne pernice minimalističkog dizajna koja je ostala u utorak nakon uvida u ZI grupe P02. Pernica se trenutno nalazi kod tajnice ZPM-a gđe. Frigelj.

Josipa-Pina Milišić
FORUM

>> / Sve diskusijske grupe / Nastava i ispiti 2012/13

Br. poruka:    Prikaz: (1 - 25)  Ukupno: 25

Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | autoru
Naslov Odgovori Autor Zadnji odg.
* Uvidi MI-a 1 Andrej Grgić 02.12.2013. u 10:05

Napomena:
* - oznaka za nove poruke

ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!