korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
ARHITEKTURA RAČUNALA 2
Šifra: 34277
ECTS: 4
Nositelji: prof. dr. sc. Slobodan Ribarić
izv. prof. dr. sc. Siniša Šegvić
doc. dr. sc. Tomislav Hrkać
Izvođači: Ivan Krešo, mag. ing. comp. - Laboratorijske vježbe
Marijo Maračić, dipl. ing. - Laboratorijske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 18.11.2015. u 17:20

Upravo sam primijetio da u obavijesti za auditorne vježbe nisam naveo dvoranu koju sam na kraju uspio rezervirati: umjesto dvorane B1 ostala je navedena dvorana D2.

Dakle, auditorne vježbe i kratku provjeru znanja ćemo održati u dvorani B1.

Ispričavam se na zbrci!

Siniša Šegvić
Objavljeno: 13.11.2015. u 15:45
Uređeno: 17.11.2015. u 10:58

Auditorne vježbe i kratka provjera znanja održat će se u srijedu 18. studenog u 18h u D2. Na vježbama ćemo rješavati zadatke koji su se prethodnih godina pojavljivali na međuispitima.

Dopuna: Auditorne vježbe će trajati dva sata, a kratka provjera znanja će se održati u 20 sati kako bi mogli pristupiti i kolegice i kolege koji do tada imaju laboratorijske vježbe.

Koristim priliku da vas potaknem da popunite studentsku anketu. Ukoliko imate primjedbi ili prijedloga za poboljšanje kolegija koje biste nam radije priopćili anonimno, molimo vas da nam ih slobodno napišete u dijelu ankete za unos slobodnog teksta.

 

Siniša Šegvić
Objavljeno: 06.11.2015. u 00:39

... održava se idući tjedan, od 9.11 do 13.11. u dvorani A101. Točan raspored termina objavljen je u kalendaru na FerWebu.

Upute za 1. laboratorijsku vježbu su objavljene na stranici Samo za studente, mapa Laboratorij 2013/14. Zadaci za vježbu rješavaju se na simulatoru koji se također nalazi u istoj mapi.

Zadatak vježbe je napisati mikroprograme za ukupno 12 makroinstrukcija (MOVE, LOAD, STORE, JMP, ..., vidi poglavlje 8 u uputama).

Za pripremu vježbe, koja je uvjet pristupanja vježbi, potrebno je napisati mikroprograme za barem 5 od ponuđenih makroinstrukcija (prema vlastitom odabiru studenta). Rješenja (datoteke simulatora sa makroinstrukcijama i mikroprogramima) potrebno je uploadati na sustav Ferko najkasnije do nedjelje 08.11. u 23:59. Mjesto za upload na Ferku biti će otvoreno najkasnije u subotu 07.11.

Vježbe se pripremaju kod kuće, a u slučaju problema možete se javiti asistentima na mail.

Na samoj vježbi rješava se blic-test sa nizom teorijskih pitanja iz vježbe te problemski zadatak koji obuhvaća projektiranje makroinstrukcija koristeći mikroprogramiranje na simulatoru koji se koristi na vježbi.

Marijo Maračić
Objavljeno: 09.10.2015. u 11:03

Predavanja započinju u petak, 16. listopada 2015. u 8 sati. Prvo predavanje će se održati u dvorani D1, dok će se sva ostala predavanja održati u dvorani D2.

Drugo predavanje ćemo odraditi u subotu, 17. listopada u dvorani D2.

Siniša Šegvić
FORUM

>> / Sve diskusijske grupe / Arhitektura računala 2

Br. poruka:    Prikaz: (1 - 200)  Ukupno: 200

Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | autoru

Napomena:
* - oznaka za nove poruke

ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!