Kvalifikacijski ispit

Kvalifikacijski ispit polaže se na prvoj godini doktorskoga studija i jedan je od početnih koraka prema definiranju teme doktorskoga rada. Sastoji se od usmenog izlaganja pisanog rada u kojem kandidat prikazuje stanje razvoja (state-of-the-art) područja istraživanja budućeg doktorskog rada te ispitivanja koje provodi povjerenstvo. U diskusiji se potiče sudjelovanje i ostalih nazočnih, a prije svega studenata. 

Kvalifikacijski ispiti održavaju se u okviru istraživačkih seminara. Nazočnost na kvalifikacijskim ispitima se, kao i na drugim seminarskim aktivnostima, bilježi zapisnički.
 

Praćenje kvalifikacijskih ispita na daljinu

Kvalifikacijski ispiti koji se održavaju online mogu se pratiti putem platforme Microsoft Teams, na kanalu Kvalifikacijski ispiti (klikom na izravnu poveznicu "Pratite uživo" uz pojedini oglas). Za prijavu u aplikaciju, zaposlenici i studenti trebaju koristiti FERlogin vjerodajnice (oblika FER_korisničko_ime@fer.hr). Ostali zainteresirani slušatelji mogu sudjelovati koristeći svoje vjerodajnice na portalu Office 365, putem web-preglednika ili samostojeće aplikacije.


Kvalifikacijski ispit

Prikaži arhivu
U ovom trenutku nema najavljenih kvalifikacijskih ispita