Obavijesti i objave

Doktorski studij uključuje tri ključna događaja po kojima se očituje napredak na doktorskom studiju - kvalifikacijski ispit, javni razgovor i obranu disertacije. Ti događaji su otvoreni za sve zainteresirane i javno se oglašavaju barem sedam dana prije održavanja.
U obavijestima i objavama također možete pronaći informacije o akademskoj mobilnosti i ponudi doktorandskih radnih mjesta.

Kandidati zainteresirani za prijavu na 2. KRUG Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2022./23. trebaju se najkasnije do utorka, 21. 2. 2023. godine u 12:00 sati javiti mailom doc. dr. sc. Tamari Petrović (tamara.petrovic@fer.hr), koordinatorici za međunarodnu stručnu praksu na FER-u, radi dogovora u vezi prijavne dokumentacije.

VAŽNO: postupak prijave je predviđen isključivo elektroničkim putem i oslanja se na pomoć ECTS i IRO koordinatora sastavnica SuZg. Stoga molimo pošaljite kompletnu prijavnu dokumentaciju na tamara.petrovic@fer.hr (cc. erasmus@fer.hr) najkasnije do utorka, 28. 2. 2023. u 12:00, jer Sveučilište u Zagrebu dokumente pristigle izravno od studenata neće uzeti u razmatranje.

Autor: Neda Tomaš
Popis obavijesti

Repozitorij