Obavijesti

Rezultati srpanjskog upisnog roka za...

Završen je srpanjski razredbeni postupak za upis na diplomske studijske programe FER-a i zajednički diplomski studij FER-a i FSB-a Biomedicinsko inženjerstvo u akademskoj godini 2024./2025. 

Od ukupno 278 prijavljenih pristupnika, 276 pristupnika je zadovoljilo sve propisane uvjete za upis na prijavljeni diplomski studij te je formirana lista kvalificiranih pristupnika. Listu kvalificiranih za upis na diplomske studije FER-a te zajednički diplomski studij FER-a i FSB-a Biomedicinsko inženjerstvo možete preuzeti u nastavku obavijesti.

Svi pristupnici koji su predali prijavu za upis na diplomski studij u srpanjskom roku mogu vidjeti svoj status nakon završenog razredbenog postupka na stranici:https://www.fer.unizg.hr/studiji/diplomski_studiji/biomedicinsko_inzenjerstvo/upisi/prijava#/hr.

Za prijavu na stranicu potrebno je upisati korisničko ime i lozinku koja je navedena prilikom ispunjavanja web prijave (novo kreirani korisnički podaci).

Upisna rang-lista će biti objavljena u rujnu po okončanju rujanskog razredbenog postupka.

Nakon objave upisne rang-liste kandidati koji su ostvarili pravo upisa će upis potvrđivati uplatom upisnine za prvi upis u 1. godinu diplomskog studija u iznosu od 15,00 eura te upisnine za upis u akademsku godinu u iznosu od 25,00 eura, a na temelju izdanog računa koji će biti dostupan unutar web prijave za upis diplomskog studija.

Pristupnici koji nisu ostvarili pravo upisa na ovom upisnom roku, automatski su prijavljeni za rujanski upisni rok. Prijave za rujanski razredbeni postupak otvorene su do 26. kolovoza 2024. godine. Prijaviti se možete na poveznici https://www.fer.unizg.hr/studiji/diplomski_studiji/biomedicinsko_inzenjerstvo/upisi/prijava#/hr. Sve informacije o upisu na diplomski studij Biomedicinsko inženjerstvo dostupne su ovdje.

Autor: Petra Lukina
Upis na združeni sveučilišni...

Na temelju Natječaja Sveučilišta u Zagrebu za upis studenata u I. godinu diplomskog studija u akademskoj godini 2024./2025. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu prijave za upis provodit će se u dva kruga: srpanjskom i rujanskom. Srpanjski krug prijava bit će otvoren do 12. srpnja 2024. godine

Prijave se provode isključivo online na adresi: 

https://www.fer.unizg.hr/studiji/diplomski_studiji/biomedicinsko_inzenjerstvo/upisi/prijava#/hr

Na srpanjski rok prijavljuju se isključivo pristupnici koji su završili ili planiraju završiti prijediplomski studij u srpnju, a koji u skladu s Natječajem nemaju obvezu pristupiti provjeri znanja.

Na rujanski rok prijavljuju se pristupnici koji su završili ili planiraju završiti prijediplomski studij u rujnu i/ili koji u skladu s Natječajem trebaju pristupiti provjeri znanja. Prijave za ovaj rok će biti otvorene od 15. srpnja do 26. kolovoza 2024. godine. Razredbeni ispit za upis na diplomski studij održat će se u četvrtak, 12. rujna 2024. godine.

Prijava i upis sastoje se od:

  1. Ispunjavanja podataka u web prijavi (obavezno za sve pristupnike)
  2. Uplate troška razredbenog postupka za upis diplomskog studija (obavezno za sve pristupnike)
  3. Upisa (za kandidate koji ostvare pravo na upis)

Napomena: Kandidati koji se kvalificiraju za upis, moći će putem aplikacije mijenjati odabir predmeta do uključivo 26. kolovoza 2024. godine.

Kontakt

diplomski.upisi@fer.hr

Više informacija potražite u nastavku obavijesti.

Autor: Petra Lukina