Rezonanca osvojila broncu na 13....

Ženski vokalni sastav Rezonanca izišao je na dosad najveći nastup u svojoj povijesti te se predstavio izrazito cijenjenom stručnom žiriju i glazbenoj kritici 13. Natjecanja hrvatskih zborova koje se održalo u maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski 30. travnja 2016. godine.

Nastupivši u izuzetno zahtjevnoj kategoriji Mali vokalni sastavi, čiji je zadani program prema kriterijima Natjecanja činilo djelo renesansnog razdoblja, djelo hrvatskog skladatelja te dvije skladbe po slobodnom izboru, Rezonanca se predstavila u potpuno novom svjetlu i pokazala kako FER-ovke mogu izvrsno predstaviti svoj fakultet.

Na natjecanju ženski vokalni sastav Rezonanca osvojio je brončanu plaketu i bio pobjednik svoje kategorije – što čini zaista sjajan uspjeh! Ponosne smo na svoj rad i sretne što nas je žiri, koji je ocjenjivao glazbu kao glazbu, a ne glazbu kao glazbeni amaterizam, nagradio tako iznimno velikom potvrdom kvalitete – to nas samo potiče da i dalje stvaramo i trudimo se biti jedinstvene na glazbenoj sceni!

Autor: Iva Jarić
Popis obavijesti