Održana radionica Vještine koje su...

Rebeka Belavić iz Q agency održala je online radionicu Vještine koje su potrebne za uspjeh, a ne pišu u CV-u u ponedjeljak 21.02.2022. Radionica je organizirana za djelatnike FER-a u okviru provedbe projekta Caliper.

Sažetak

Kroz predavanje Rebeka će podijeliti 3 savjeta koja su joj promijenila karijeru, sto vidi kao glavne prednosti rada u malim i velikim firmama te koje su to FER-ovske supermoći za menadžment. Ispričat će i kako je podigla uspješne timove od nule - dvaput, sto smatra ključnim u vođenju ljudi, organizacijskih promjena i pregovaranju, ali i sto je naučila kroz svoje pogreške i zašto je uopće važno - griješiti. 

Biografija 

Rebeka Belavić diplomirala je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva 2010., a školovanje je nastavila 2014. na MBA studiju na ZŠEM-u te Nagoya School of Business u Japanu. Po završetku studija radila je dvije godine kao programerka, zatim kao voditelj projekata u Hrvatskom Telekomu. Nakon godinu dana rada u HQ-u Deutsche Telekoma u Bonnu, gdje je vodila tim za razvoj pristupne mreže za cijelu DT grupu (11 zemalja), vratila se u HT na mjesto direktorice odjela za razvoj ICT proizvoda te vodila tim od 5, a uskoro 30 ljudi. Bila je odgovorna za razvoj ICT proizvoda, definiranje i provedbu marketing plana te razvoj digitalnog marketinga za poslovne korisnike. Nakon 5 godina svoje iskustvo iz velikih međunarodnih korporacija prenijela je u tehnološke startupe. U Infobipu, prvom hrvatskom jednorogu, postavila je i vodila globalni tim za monetizaciju proizvoda u različitim industrijama. Danas radi u jednoj od najbrže rastućih digitalnih agencija u Europi, Q agency, gdje je uspostavila i vodi tim za razvoj strategije digitalnih produkata. Osim toga bavi se pisanjem i slikanjem, a radove je izlagala i na prošlogodišnjem Art Zagrebu.  

Autor: Anamari Nakić
Popis obavijesti