ŽensCast #2: Tea Zavacki - Radim po svom

U drugom izdanju ŽensCastapodcasta interesne skupine IEEE Women in Engineering (WiE Croatia), gošća je bila Tea Zavacki - FER-ovka, inženjerka, poduzetnica, poslovna trenerica i edukatorica.

Tea s posebnom strašću i entuzijazmom pomaže mladima u realizaciji njihovih poduzetničkih ideja, kreirajući alate koji korisnicima pomažu u ostvarivanju pozitivnih i održivih promjena. Svojim radom Tea dokazuje da ne morate ostati u kutiji koja vam je dodijeljena diplomom, već da današnji poslovni svijet u online obliku nudi bezbroj mogućnosti.

Jeste li se ikad zapitali što neke ljude čini iskreno ispunjenima, kreativno, poslovno i privatno te kako to isto kreirati za sebe? Kako ostvariti svoje potencijale? Voli li većina ljudi unaprijed određene poslovne uloge? Kako ne završiti na poslovima koje ne volimo? Kako originalnoj poslovnoj ideji dati "glavu i rep" te kako svoju tvrtku postaviti "na noge"? Kako poticati žene u poduzetništvu? Kako balansirati privatni i poslovni život ako ne radiš "od devet do pet"? Kako se uspješno prezentirati na društvenim mrežama, apritom sačuvati privatnost? Na koji način inženjersko obrazovanje stečeno na FER-u može služiti u nošenju sa svakodnevnim poslovnim izazovima u online svijetu?

Odgovore na sva ova pitanja poslušajte u novom ŽensCastu koji je dostupan na YouTube kanalu Hrvatske sekcije IEEE.

Autor: Anamari Nakić
Popis obavijesti