Naslovnica Pretraživanje AA
 
DOBRODOŠLI

DobrodošliDobrodošli na web stranice grupe RASIP

RASIP djeluje kao grupa unutar Zavoda za automatiku i računalno inženjerstvo, objedinjena zajedničkim interesima kao što su arhitekture mikroračunala, modeliranje i simuliranje, multimedija, programsko inženjerstvo i mnogi drugi.

 

 


OBAVIJESTI
Objavljeno: 4. 11. 2010. u 13:58

Na natječaju za najbolji e-kolegij za akademsku godinu 2009./2010. na Sveučilištu u Zagrebu, kolegij "Otvoreno računarstvo" s FER-a osvojio je prvu nagradu. Nositelj predmeta je prof.dr.sc. Mario Žagar, a ostali suradnici su doc. dr.sc. Igor Čavrak, dr. sc. Branko Mihaljević, mr.sc. Marin Orlić i Ivana Bosnić, dipl. ing.

Dodjela prve nagrade za najbolji e-kolegij održala se 3. studenoga 2010. na svečanoj sjednici Sveučilišta u Zagrebu u povodu Dana Sveučilišta, a prezentacija kolegija i dodjela ostalih nagrada održat će se na Danu e-učenja 8. prosinca 2010. na Rektoratu Sveučilišta u Zagrebu.

Dodatne informacije o natječaju nalaze se na stranici Centra za e-učenje Sveučilišta u Zagrebu. U nastavku obavijesti možete pročitati obrazloženje Ocjenjivačkog suda Povjerenstva za e-učenje Sveučilišta u Zagrebu za ovaj kolegij.

Branko Mihaljević
Objavljeno: 4. 11. 2010. u 13:57
Kolegij "Distributed Software...

Na međunarodnom natječaju "International E-Learning Awards 2010", udruge IELA - International E-Learning Association, drugu nagradu u kategoriji e-obrazovanja - akademskih radova osvojio je kolegij FER-a Distributed Software Development (Raspodijeljeni razvoj programske potpore).

Nastavu održavaju prof.dr.sc. Mario Žagar, doc.dr.sc. Igor Čavrak, mr.sc. Marin Orlić, Ivana Bosnić, dipl.ing i Ana Petričić, dipl.ing., u suradnji s Mälardalen University, Västerås, Švedska.

Nagrade su dodijeljene na konferenciji ICL 2010, 17. rujna 2010. u Hasseltu, Belgija. Na natječaj su prijavljeni radovi iz 26 zemalja, a nagrade su podijeljene za akademske i poslovne radove, u kategorijama izvrsnosti u e-obrazovanju, mobilnom obrazovanju te mješovitom obrazovanju.

Branko Mihaljević
Objavljeno: 12. 12. 2008. u 12:56

U srijedu, 11. prosinca 2008., predstavnici tvrtke e-Vox donirali su 10 razvojnih kompleta PICkit 2 Debug Express tvrtke Microchip Inc., čiji su distributer i Design House za Hrvatsku. Donaciju su u ime FER-a od predstavnika tvrtke e-Vox primili prodekan za nastavu prof. dr. sc. Mario Cifrek i prof. dr. sc. Mario Žagar. Oprema će se koristiti u sklopu predmeta i projekata koje vodi prof. Žagar.

Marin Orlić
Objavljeno: 2. 12. 2003. u 14:11
Pravilnike za pisanje seminarskih i diplomskih radova, te seminarskih radova iz predmeta možete naći u repozitoriju datoteka na studentskim stranicama (samo ako ste logirani kao student).
Marin Orlić
Objavljeno: 16. 10. 2003. u 11:47
Objavljen je popis diplomanada diplomiralih u 2001., 2002. i 2003.

Popis možete vidjeti na adresi http://www.rasip.fer.hr/rasip/diplomandi/

Marin Orlić
TRAŽILICA