FER TZK

Ukupno ostvareno bodova: 0

Za sve informacije i primjedbe oko evidencije bodova kontaktirajte isključivo nastavnika kolegija.

Radi novih epidemioloških mjera otkazujemo sve pješačke i sljemenske ture u sklopu nastave TZK do kraja 2020. godine. Svi vi koji ste do sada odrađivali nastavu u ovom semestru putem pješačkih i sljemenskih tura, nastaviti ćete samostalno odrađivati tjelesnu aktivnost pritom koristeći aplikaciju za mjerenje koraka putem mobitela.

Jednom tjedno do početka praznika šaljete mi putem maila (nera.zigic@fer.hr ) screenshot aplikacije (npr. Strava ili original aplikacija vašeg mobitela) koja je izmjerila vašu aktivnost u koracima, trčanje, bicikliranje ili penjanje. Minimalno trajanje aktivnosti u komadu je 45 minuta. Pazite da se vidi lokacija rute, datum i vaši podaci (ime i prezime). U mailu obavezno napisati JMBAG.  U tih 45 minuta i više minimalno bi trebali prijeći 4 km brzog hoda, ako ste zdravstveno i tjelesno sposobni. Voditi ću evidenciju o vašim poslanim podacima, ali vam neću odgovarati na poruke ako je sve u redu. U slučaju da se promijeni način prilaganja podataka, obavijestit ću vas.  

Sveukupno u ovom semestru morate odraditi 8 aktivnosti. Kada odradite nema potrebe da mi dalje šaljete vaše aktivnosti s aplikacija.

Za jačanje imuniteta i očuvanja zdravlja vrlo je bitan boravak i aktivnost na otvorenom. Preporuka je da odrasla osoba 5 puta tjedno brzo hoda minimalno po pola sata. Čuvajte svoje zdravlje, pazite na druge i nemojte zanemariti tjelesnu aktivnost.

 

Autor: Nera Žigić
Popis obavijesti