FER TZK

Ukupno ostvareno bodova: 0

Za sve informacije i primjedbe oko evidencije bodova kontaktirajte isključivo nastavnika kolegija.

Veliki pozdrav svim studenticama i studentima!

Ove akademske godine nastava predmeta Tjelesna i zdravstvena kultura biti će prilagođena uvjetima epidemioloških mjera. Putem objava pokušati ćemo vam prenijeti što više potrebnih informacija koje su bitne kako bi saznali na koje sve načine možete ispuniti obveze prema predmetu. Nastava će se prvenstveno održavati na otvorenom, a u zatvorenom isključivo sportske sekcije koje su u sustavu sveučilišnog sportskog natjecanja. Možete izabrati između:

  • pješačke ture po Maksimiru petkom u 13.30 sati kod glavnog ulaza u park Maksimir, vodi profesorica Nera Žigić. U semestru je potrebno sakupiti 10 dolazaka.
  • pješačke ture po savskom nasipučetvrtkom u 13.00 sati kod željezničkog mosta (Hendrixov most, okretište tramvaja), vodi profesor Aleksandar Pupac. U semestru je potrebno sakupiti 10 dolazaka.
  • pješačke ture do Puntijarke (sljemenska tura) – subotom (datumi će biti objavljeni) polasci u 10 sati na početku Bikčevićeve staze (parkiralište Bliznec na donjem dijelu Sljemenske ulice), vodi profesor Vitomir Blagojević. U semestru je potrebno odraditi 5 tura.

Na kraju svake pješačke ture prijavljivati ćete se kod profesora pomoću vašeg QR-koda, koji je vaš JMBAG. QR-kod možete pronaći na stranici predmeta TZK.

Udruga KSET ima dvije sekcije koje se održavaju na otvorenom, a to su Biciklistička udruga KSET-a (voditelj je Josip Budimir, josip.budimir@kset.org ) i Planinarska udruga KSET-a (Matej Štefanac,  mate.stefanac@kset.org ). Oni koji žele pristupiti ovim sekcijama, javiti će se voditeljima istih. Sekcije koje su u sustavu natjecanja, te će održavati treninge u SD Martinovka su veslanje, košarka, rukomet, odbojka i futsal. Svi sportovi uključuju studente i studentice. Selekcijskom treningu pristupaju oni koji su trenutno aktivni sportaši u odabranom sportu ili su bili aktivni tijekom osnovne ili srednje škole. Ostankom u sekciji obvezni ste redovno dolaziti na treninge i kao dio ekipe sudjelovati na natjecanju. Kod odabira sekcija javljate se voditelju iste na mail, i on vas zatim upućuje na termin selekcije:

Veslanje – voditelj Ivo Kutleša ivo.kutlesa@fer.hr

Košarka – voditelj muške sekcije Vedran Hernaus vedran.hernaus@fer.hr

                - voditeljica ženske sekcije Sara Zorčić sara.zorcic@fer.hr

Odbojka – voditelj muške sekcije Stjepan Andričević stjepan.andricevic@fer.hr

                 - voditeljica ženske sekcije Katarina Perić katarina.peric@fer.hr

Rukomet – voditelj Fabijan Merdić fabijan.merdic@fer.hr

Futsal – voditelj muške sekcije  Mislav Rendulić mislav.rendulic@fer.hr

            - voditelj ženske sekcije David Pokrajčić david.pokrajcic@fer.hr

Potrebno je napomenuti da FER ima dugu tradiciju odličnih sveučilišnih sportskih uspjeha. Već petu godinu zaredom smo najbolji fakultet ukupno u muškoj konkurenciji, a smiješi nam se i šesta godina (čeka se službena objava). Također i u ženskoj konkurenciji u sve više sportova ostvarujemo odlične rezultate.

Oslobođenja- šaljete na mail nera.zigic@fer.hr , rok je sredina listopada. Osloboditi se možete prijepisom potpisa, sportskim i zdravstvenim oslobođenjem. Detalje pročitajte pod Upute https://www.fer.unizg.hr/predmet/tzk1/upute

Sva pitanja vezano za predmet upućujete profesorici Neri Žigić, nera.zigic@fer.hr . Ovoga semestra zakinuti ste za određen broj sportskih aktivnosti, što i nama predstavlja izazov. Zasada vas nećemo ograničavati s maksimalnim brojem osoba u pojedinim pješačkim turama, te vas zato molimo da se držite svoga odabira. Pod Satnica https://www.fer.unizg.hr/predmet/tzk1/satnica i upute https://www.fer.unizg.hr/predmet/tzk1/upute možete pogledati kako inače izgleda naša nastava u normalnim uvjetima.

Autor: Nera Žigić
Popis obavijesti