FER TZK

Ukupno ostvareno bodova: 0

Za sve informacije i primjedbe oko evidencije bodova kontaktirajte isključivo nastavnika kolegija.

Dragi studenti i studentice,

 

Nadam se da ste svi dobro i da ste se polagano prilagodili u ovim novonastalim okolnostima. S obzirom da tjelesni u ovom trenutku nije moguće izvoditi u dvorani, pripremili smo video materijale koje možete koristiti za vježbanje kod kuće:

https://www.fer.unizg.hr/predmet/tzk1/vjezbe

 

Također postavljena je prva provjera: https://www.fer.unizg.hr/predmet/tzk1/provjera.

Slične provjere biti će postavljane svaki tjedan do okončanja ovih okolnosti, a odnosit će se na aktivnosti koje ste provodili u proteklom tjednu. Ispunjene provjere su uvjet za prolaz predmeta u ovom semestru za sve studente nevezano jeste li se u prošlom semestru ili na početku ovoga, opredijelili za rad u dvorani, sljemenske ture, neku sekciju ili bili osobođeni.

 

Njeno ispunjavanje nosi 1 bod, a ukupni bodovi se zbrajaju sa dosadašnjim skupljenim bodovima. Očekuje se da student ukupno skupi minimalno 13 bodova. Za studente koji su bili oslobođeni, smatra se da su do sada sakupili 3 boda.

 

Radi trenutne situacije u kojoj nam je svima kretanje ograničeno, važno je ostati tjelesno aktivan.

Dovoljno je 15-20 minuta dnevno odraditi bilo koji oblik aktivnosti, nakon koje ćete osjećati pozitivne učinke na svoje tijelo, um i duh. Tjelesna aktivnost dokazano smanjuje osjećaj stresa, pomaže kod suzbijanja anksioznosti i depresije, te općenito poboljšava naše mentalno i fizičko zdravlje.

Autor: Nera Žigić
Popis obavijesti