Obavijesti

Drage studentice i studenti,

zbog epidemiološke situacije prezentacije vaših projekata održat će se putem platforme MS Teams u terminu predavanja, u četvrtak 20.01. od 10:00 do 13:00.

Svaki tim na raspolaganju ima 20 minuta za prezentaciju. Molimo vas da od tog vremena predvidite do 5 minuta za pitanja.

Redoslijed prezentacija odgovara rednom broju pojedinog tima:

  1. Detekcija osobe na temelju šarenice oka
  2. Usporedba metoda identifikacije osobe potpisom
  3. Primjena Wienerovog filtra u potiskivanju šuma
  4. Procjena tempa (BPM) iz audiozapisa
  5. Praćenje objekata korištenjem Kalmanovog filtra
  6. Štimer instrumenta

Za sva tehnička pitanja i probleme vezane uz pristup MS Teamsu i prezentaciju projekta možete se obratiti na tomislav.matulic@fer.hr.

Autor: Tomislav Matulić

Kao što piše na stranici Projekta, potrebno je poslati izvještaj i prezentaciju projekta u PDF formatu te programski kod koji ste napravili tijekom izrade projekta (programski kod ne uključivati u izvještaj). Sve navedene datoteke poslati kao ZIP ili RAR datoteku pod nazivom ime_teme.zip (npr. detekcija_suma.zip) na tomislav.matulic@fer.hr najkasnije u srijedu, 12.01. Molimo da mail naslovite [SSIP] Predaja projekta.

Ako materijali koje šaljete elektroničkom poštom zauzimaju sveukupno više od 10MB molimo vas da ih ne šaljete kao privitke već da materijale stavite na neki od servisa za dijeljenje podataka (DropboxGoogle DriveOneDrive itd.) te da pošaljete samo povezincu.

Detaljnije upute o izradi izvještaja možete pronaći na stranici Projekta.

Autor: Tomislav Matulić