Dodatne informacije o predmetu

Predmet "Raspodijeljeni razvoj programske potpore" - RRPP (FER-2) "zamjena" je za predmet "Odabrana poglavlja iz programskog inženjerstva" - OPIPI (FER-1). Predmet se održava na engleskom jeziku, s nazivom "Distributed Software Development" - DSD.

Stranice raspodijeljenog dijela predmeta, koji se održava u suradnji s Mälardalen University, Västerås, nalaze se na adresi: http://www.fer.hr/rasip/dsd.

Komentari o predmetu FER-ovaca, s više godina poslovnog staža, bivših DSD-jevaca, dostupni su na: http://www.fer.unizg.hr/rasip/dsd/ex_students_feedback

Razmišljanja o upisivanju predmeta (FER-1), objavljena na news grupi hr.org.fer, u "neslužbenom" tonu, možete pronaći na stranici OPIPI/DSD: Upisati ili ne?.


Obavijesti

Predmet RRPP/DSD - upisati ili ne? :-)

EDIT: Podsjetnik na obavijest koja nam je "istekla" pa nije bila vidljiva.... :-)

Kako saznati je li izborni predmet neobičnog imena, a još neobičnije izvedbe, Raspodijeljeni razvoj programske potpore (poznatiji po svom engleskom nazivu, Distributed Software Development) - predmet za vas? :-) Pokušajte sa snimkom ovog video-razgovora: https://www.youtube.com/watch?v=X_WtEHWzDcE

Snimka je nastala prošle godine, kada zbog pandemije nismo mogli po dobrom, starom DSD-običaju pozvati zainteresirane studente na kavu, čokoladu i razgovor kako biste lakše donijeli odluku. Ako, nakon odgledanog videa, i istraženih informacija koje se nalaze ovdje i na "pravoj", međunarodnoj stranici predmeta, imate bilo kakvih pitanja, slobodno se javite Ivani ili Igoru! Sigurno možemo organizirati i kavu...

Također, možete pogledati i video finalne prezentacije jednog od prošlogodišnjih timova, da vidite što ćete na kraju predmeta (moći) napraviti: Drongo final presentation.

Vidimo se na DSD-u! I ne brinite, ovaj je predmet k'o stvoren za "potpuno online izvođenje" (ako bude potrebno), u tome i jest cijela njegova poanta. :-)

Napomena: natjecanje SCORE koje se spominje u videu održava se svake druge godine, pa ove godine ništa od toga. Za utjehu, pogledajte dokle smo dogurali prošle godine: Studenti FER-a u finalu međunarodnog natjecanja iz programskog inženjerstva.

Autor: Ivana Bosnić
Web stranica predmeta

Dragi studenti,

Web stranica raspodijeljenog dijela predmeta nalazi se na http://www.fer.hr/rasip/dsd. Na podstranici DSD Main nalazit će se sve obavijesti predmeta i sve ostalo što vam može zatrebati. :-)

Autor: Ivana Bosnić