Upute i odgovori na učestalo postavljana pitanja

Smijem li posjećivati predavanja u terminu druge grupe?

  • Da, ali prednost u odabiru sjedećih mjesta imaju studenti/ce kojima je rasporedom dodijeljen taj termin.

Kako mogu komunicirati s nastavnicima na kolegiju?

  • Službena adresa za pitanja u vezi kolegija je racfor@zesoi.fer.hr. Korištenjem ove adrese vaša poruka se dostavlja svim nastavnicima na kolegiju, što povećava vjerojatnost da ćete dobiti odgovor na upit i vjerojatnost da ćete pravovremeno dobiti odgovor na upit. U polje Subject/Tema stavite oznaku [RacFor], kako bi bilo izvjesno u vezi kojeg predmeta se javljate i da niste spambot.

Kako se rade labosi iz RF?

  • Labosi će biti pravovremeno objavljeni u obavijestima na stranici predmeta. Materijale i upute za labos biti će moguće preuzeti u odgovarajućoj kativnosti na Moodle sustavu. Rezultati rada na labosima predaju se kroz odgovarajuću aktivnost na Moodle sustavu. Pritom je vrlo važno da pažljivo čitate i poštujete upute vezane za format unosa odgovora. Svi rokovi za aktivnosti labosa (a i DZ) bit će navedeni na Moodle sustavu.

Gdje i kada se rade labosi iz RF?

  • Labosi se rade samostalno na proizvoljnoj lokaciji ili u prostoru Fakulteta, gdje vam se može osigurati računalo za rad i pomoć demosa/asistenta odgovorima na konkretna pitanja. Otvorene su burze grupa za sve termine labosa. Svakom studentu dodijeljena je grupa za labos, ali niste obavezni doći u taj termin ako ste labos svladali samostalno.

Zašto su materijali dostupni unaprijed? Labosi, predavanja i snimke za teme koje se još nisu ispredavane?

  • Svi materijali kolegija od prethodne godine dostupni su vam na webu, kako bi mogli planirati učenje za cijeli semestar, unaprijed se upoznati s temom i formirati pitanja, ali i kako bi predstavili kolegij budućim studentima ili zainteresiranima. Za studente upisane na kolegij materijali kao takvi su informativnog karaktera sve dok se ne objavi odgovarajuća obavijest o njihovom ažuriranju i primjeni na kolegiju. U skladu s tim, tekstovi i sadržaji labosa mogu se mijenjati i mijenjati će se sve do trenutka kada vezani labos bude dostupan i ta dostupnost bude najavljena u obavijesti.