U repozitoriju datoteka u na podstranici Labosi objavljen je raspored studenata po grupama za 1. laboratorijsku vježbu. Zbog poteškoća koje su se pojavile u uspostavljanju okoline za laboratorijske vježbe, sadržaj laboratorijskih vježbi prilagođen je tako da će se kroz 1. laboratorijsku vježbu proći kroz obavezni dio praktičnih znanja te će izrada 1. laboratorijske vježbe biti nužan preduvjet za polaganje kolegija. Dodatni sadržaji koji će se obrađivati u 2. i 3. laboratorijskoj vježbi bit će odrađeni nakon kolektivnog godišnjeg odmora i neće ulaziti u nužan dio potreban za priznavanje kolegija, kako bi studenti koji diplomiraju na srpanjskom roku mogli odraditi nužan dio aktivnosti na vrijeme.

Tijekom dana u repozitorij bit će dodan dokument s uputama za spajanje na razvojnu okolinu (virtualni stroj) i izradu laboratorijske vježbe.

U slučaju spriječenosti za sudjelovanje u dodijeljenom terminu studenti se mogu zamijeniti sa studentom iz drugog termina jer je broj raspoloživih radnih mjesta za svaki termin ograničen. Zamjenu je obavezno potrebno javiti mailom predmetnom nastavniku.

Autor: Hrvoje Džapo
Popis obavijesti