Obavijesti

Na podstranici Labosi objavljeni su zadaci za 3. i 4. laboratorijsku vježbu. Usmeno ispitivanje održat će se u istom terminu za obje laboratorijske vježbe, u srijedu 19. siječnja. Točni termini po grupama objavljeni su u kalendaru.

U sklopu 4. laboratorijske vježbe potrebno je ostvariti složenije funkcionalnosti temeljene na FreeRTOS zadacima. Svaka funkcionalnost opisana je u uputama kao zasebni podzadatak, uz naznačen broj bodova koji je moguće ostvariti. Kao i do sada, dozvoljeno je da radite u grupama, no dijeljenje rješenja s drugim grupama nije dozvoljeno i stoga ćemo dodatno provjeravati vaša rješenja. Molimo vas da rješenja 4. laboratorijske vježbe pošaljete kao .zip arhivu na e-mail karla.salamun@fer.hr najkasnije do 19. siječnja u 8 sati. U arhivu nemojte uključiti binarne datoteke, već prije slanja pokrenite naredbu make clean ili jednostavno izbrišite build direktorij. Ako radite u grupi, dovoljno je da samo jedan član grupe pošalje rješenja.

Autor: Karla Salamun

Na podstranici Labosi objavljene su upute za drugu laboratorijsku vježbu.

Provjera znanja iz gradiva druge laboratorijske vježbe održat će se u srijedu, 22. prosinca na ZESOI. Točni termini po grupama objavljeni su u kalendaru. Kao i prošli put, pričekajte ispred glavnog ulaza na Zavod i ponesite vlastito računalo.

Autor: Karla Salamun

Bodovi iz međuispita objavljeni su u Nastavnim aktivnostima. Za eventualne uvide javite se na e-mail.

Autor: Karla Salamun

Na podstranici Labosi objavljene su detaljne upute za izvođenje prve laboratorijske vježbe. Potrebno je proučiti upute i prema njima izraditi laboratorijsku vježbu te isprobati rješenje na STM32F4-Discovery razvojnom sustavu.

Usmeno ispitivanje gradiva vezanog uz prvu laboratorijsku vježbu održat će se u srijedu, 17. studenoga 2021. na ZESOI.  Termini po grupama bit će vidljivi u kalendaru. Molimo studente da prije svog termina pričekaju ispred glavnog ulaza na Zavod (1. kat, iznad restorana Cassandra). Na ispitivanje trebate donijeti vlastito računalo s programskim kodovima spremnima za demonstraciju na razvojnom sustavu.

Autor: Karla Salamun

U repozitoriju na podstranici Labosi objavljen je popis grupa za laboratorijske vježbe.
Podjela opreme održat će se 04. studenoga 2021. u 10 sati u D-146. Dovoljno je da na podjelu dođe samo jedan član grupe.

Autor: Karla Salamun

Podjela opreme za laboratorijske vježbe održat će se u četvrtak, 04. studenoga 2021. u 10 sati na ZESOI.

Postoji ograničen broj razvojnih sustava i stoga ćete biti podijeljeni u grupe po troje studenata i dijelit ćete razvojni sustav unutar grupe. Molimo studente koji žele biti zajedno u grupi da se jave najkasnije sutra do kraja dana na e-mail karla.salamun@fer.hr. Ostali studenti će biti raspoređeni u grupe slučajnim odabirom.

Autor: Karla Salamun