Obavijesti

Kako je bilo najavljeno, umjesto u redovnom terminu utorkom, sljedeće predavanje održat će se u četvrtak, 8.4. u 16h. (Hvala na susretljivosti i isprika zbog eventualnih problema u vašim rasporedima)

Autor: Domagoj Jakobović

Tijekom današnjeg dana bi konačno trebala biti definirana struktura predmeta u Ferku (isprika na kašnjenju). Dok čekamo na odobrenje administratora Ferka, predaja domaćih zadaća ove će godine biti organizirana uz pomoć predaje izvornih tekstova programa i offline provjere funkcionalnosti (kao i prethodne godine). Rok za predaju prve domaće zadaće je do ponedjeljka, 12.4. u 12h.

Prvu zadaću je potrebno predati u obliku jedne zip datoteke u kojoj se nalaze isključivo izvorni tekst programa (ne objektne ili izvršne datoteke, cijeli projekti, arhivske datoteke i slično). Uvjet priznavanja predaje zadaće je ostvarena zadana funkcionalnost; zadaća koja ne radi ili čija funkcionalnost ne odgovara specifikaciji, smatra se nepotpunom te se ne prihvaća za predaju (dakle, zadaća koja ne radi ne donosi 0 bodova, već nije predana).

Bodovanje zadaća je podložno naknadnim uvidima, kao i za pismene provjere znanja (o tome obavijest naknadno). Kao i uvijek, za sva pitanja oko izrade zadaće iskorisite konzultacije ili postavite pitanja u sustavu Teams (u kanalu ili osobnom porukom). Zbog specifičnih uvjeta, ispričavamo se zbog nedeterminiranosti u odvijanju nastave i eventualnim promjenama.

Autor: Domagoj Jakobović

Iz posve osobnih i sebičnih razloga te blizine produljenog vikenda, predlažem promjenu termina predavanja u idućem tjednu; umjesto redovnog termina u utorak, 6.4. u 9h, prijedlog zamjenskog termina je u četvrtak, 8.4. u 16h (kada ste po analizatoru slobodni).

Slobodno komentirajte u nastavku obavijesti (ili pošaljite email) ako vam predložena zamjena ne odgovara.

Autor: Domagoj Jakobović