Nakon završetka usmenih ispita objavljene su ocjene iz kontinuirane nastave na predmetu Osnove elektrotehnike. Svoju ocjenu možete provjeriti nakon prijave na FERWeb ili osnove.tel.fer.hr (poveznica Moji bodovi).

Ocjene su zaključene prema pragovima definiranima na početku semestra (pravila). Podsjećamo da za pozitivnu ocjenu treba imati ukupno najmanje 50 bodova, a od toga najmanje 8 bodova iz usmenog ispita te odrađene sve labose.

 

Treba posebno istaknuti i pohvaliti studente s najboljim uspjehom, a to su Benedicte Amelie Zorana Gabelica te Eugen Bošnjak i Marko Šelendić!

Čestitamo studentima koji su položili naš predmet i svima želimo puno uspjeha na preostalim ispitima kao i u nastavku studija!

 

Postupak za odbijanje ocjene:

Studenti koji su dobili pozitivnu ocjenu, a nisu s njom zadovoljni mogu je odbiti do četvrtka, 30. 6. 2022. u 16:00. Trebate poslati ispunjenu i potpisanu Molbu za odbijanje ocjene s Vaše službene @fer.hr adrese na adresu e-pošte:

frano.skopljanac-macina@fer.hr

Odbijanje ocjene je konačno: bilježi se da student nije položio ispit iz kolegija na završnom ispitu pa u nastavku akademske godine kolegij može položiti jedino na ispitnim rokovima (ljetnom, jesenskom te eventualnom dekanskom roku).

Autor: Frano Škopljanac-Mačina
Popis obavijesti