Objavljeni su rezultati međuispita ispita na osnove.tel.fer.hr. Nakon logina kliknite na Pismeni i usmeni ispiti gdje možete provjeriti svoj uspjeh na međuispitu s detaljnim bodovanjem po pitanjima te pregledati sken svog obrasca kao i svoju inačicu ispita. Rezultati završnog ispita su upisani i u nastavnim aktivnostima na FERWebu.

Na ispitu ste ostvarili u prosjeku prilično dobar rezultat (16,86 bodova), čestitamo i nastavite tako i na završnom ispitu!

 

Uvidi u ispit - žalbe:
Uvidi u međuispit bit ću u ponedjeljak 26. 4. 2021. u dvorani A309. Zbog epidemiološke mjera za dolazak na uvide u međuispit morate se prethodno najaviti e-mailom (u poruci navedite razlog za uvid) do subote 24. 4. 2021. u 18:00 na e-mail adresu frano.skopljanac-macina@fer.hr

Potom ćete dobiti svoj termin za uvid u završni ispit. Podijelit ćemo vas u manje grupe (do pet studenata) u termine po 15 minuta (ujutro između 10:00 i 11:00 ili popodne između 14:30 i 15:30).

Napomena:
U pravilu se razmatraju reklamacije koje imaju podlogu u krivom očitanju optičkog čitača ili u pogrešci kod označavanja inačice zadaće!

Autor: Frano Škopljanac-Mačina
Popis obavijesti