Pripreme demonstratora za 1. laboratorijsku vježbu održat će se u četvrtak, 1. 4. 2021. u terminima od 12:00 i od 13:15 u dvoranama A309/A310. Demosi dolaze u svoj termin prema rasporedu na FERWebu.

Demosi trebaju sa sobom donijeti isprintane upute za 1. laboratorijsku vježbu s osnove.tel.fer.hr (Materijali pa Materijali za labose) ili cijelu knjižicu Osnove elektrotehnike - Laboratorijske vježbe (M. Dadić). Kako je naglašeno u uvodnoj obavijesti oko labosa - ne zaboravite na dodatak s uputama za funkcijski generator Protek koji će se koristiti na nekim radnim mjestima. Dodatno možete proći i kroz uvodnu prezentaciju za 1. labos.

Prije dolaska na pripreme trebate i riješiti pripremni zadatak. Omogućen je unos rješenja pripremnih zadataka kroz osnove.tel.fer.hr (login -> Laboratorijske vježbe -> odaberite 1. vježbu).

Epidemiološke mjere:
Ne zaboravite na uobičajene epidemiološke mjere: nošenje maske, držanje distance i pranje ruku!

Na laboratorijskim vježbama ćemo se svi držati tih mjera. Radna mjesta su razmaknuta i svatko radi na svom radnom mjestu (po 10 radnih mjesta u A309 i A310). U labosu ćemo svi nositi maske i držati distancu, a prostor laboratorija će se stalno prozračivati.

Autor: Frano Škopljanac-Mačina
Popis obavijesti