Ponavljačima je provedeno automatsko priznavanje svake odrađene vježbe iz prethodnog upisa predmeta, kao i prijepis svih bodova ostvarenih na laboratorijskim vježbama u prethodnom upisu (maks. do 9 bodova iz kratkih provjera znanja na labosima te maks. do 6 bodova iz aktivnosti na labosima).

 

Ponavljači koji nisu odradili sve vježbe moraju ove godine nadoknaditi samo neodrađene vježbe - dobit će uskoro svoju grupu za labose koja će im odgovarati prema rasporedu u kalendaru na FERWebu. Moći će nadoknaditi propuštene kratke provjere znanja iz labosa. S obzirom na iskazano zalaganje i znanje na labosima imat će priliku ove godine popraviti bodove iz aktivnosti na labosima (dodjeljuju ih voditelji vježbi).

 

Svi ponavljači koji nisu zadovoljni s brojem bodova iz kratkih provjera znanja iz labosa imat će priliku ove godine ponovno pisati sve kratke provjere iz labosa (uz rizik da na kraju i pokvare broj bodova). Ti studenti mogu do petka 19. 3. 2021. u 16:00 poslati poruku e-poštom na frano.skopljanac-macina@fer.hr sa svoje službene @fer.hr adrese u kojoj će izjaviti sljedeće:

  • želim ponovno pisati sve kratke provjere znanja iz laboratorijskih vježbi iz predmeta OE
  • potvrđujem da mi se brišu svi bodovi ostvareni na kratkim provjerama znanja iz laboratorijskih vježbi iz prethodnog upisa predmeta OE
Autor: Frano Škopljanac-Mačina
Popis obavijesti