Nakon današnjih uvida u završni ispit objavljene su ocjene iz kontinuirane nastave na predmetu Osnove elektrotehnike. Svoju ocjenu možete provjeriti nakon prijave na FERWeb ili osnove.tel.fer.hr (poveznica Moji bodovi).

Ocjene su zaključene prema pragovima definiranima na početku semestra (pravila). Podsjećamo da za pozitivnu ocjenu treba imati ukupno najmanje 50 bodova.

 

Čestitamo studentima koji su položili naš predmet i svima želimo puno uspjeha u nastavku studija!

Treba istaknuti uspjeh naših demonstratora - Ivana Budića i Vinka Sabolčeca koji su jedini u ovoj generaciji ostvarili svih 100 bodova! Zahvaljujemo se svim demonstratorima na pomoći oko provjere online labosa te svim studentima koji su pomogli u unaprjeđenju nastavnih materijala, posebno studentici Ani Mariji Pavičić. Na kraju posebno pohvaljujemo i studenta Juraja Hlevnjaka na iskazanoj aktivnosti u online nastavi.

 

ONLINE ODBIJANJE OCJENE:

Studenti koji su dobili pozitivnu ocjenu, a nisu s njom zadovoljni mogu je odbiti do četvrtka, 2.7.2020. u 10:00. Trebate poslati ispunjenu Molbu za odbijanje ocjene s Vaše službene @fer.hr adrese na adresu e-pošte:

frano.skopljanac-macina@fer.hr

Odbijanje ocjene je konačno: bilježi se da student nije položio ispit iz kolegija na završnom ispitu pa u nastavku akademske godine kolegij može položiti jedino na ispitnim rokovima (ljetnom, jesenskom i dodatnom jesenskom roku te eventualnom dekanskom roku).

Autor: Frano Škopljanac-Mačina
Popis obavijesti