Objavljeni su rezultati završnog ispita na osnove.tel.fer.hr. Nakon logina kliknite na Pismeni i usmeni ispiti gdje možete provjeriti svoj uspjeh na završnom ispitu s detaljnim bodovanjem po pitanjima te pregledati sken svog obrasca kao i svoju inačicu ispita. Rezultati završnog ispita su upisani i u nastavnim aktivnostima na FERWebu.

Na ispitu ste ostvarili u prosjeku solidnih 30,75 bodova, a posebno pohvaljujemo demose Ivana Budića i Vinka Sabolčeca te Ivana Samaržiju koji su ostvarili svih 76 bodova!

 

Uvidi u ispit - žalbe:

Uvidi u završni ispit bit ću u ponedjeljak 29.6.2020. u dvorani A309. Zbog epidemiološke situacije za dolazak na uvide u završni ispit morate se prethodno najaviti e-mailom (u poruci navedite razlog za uvid) do nedjelje 28.6.2020. u 18:00 na adresu:

frano.skopljanac-macina@fer.hr

Potom ćete dobiti svoj termin za uvid u završni ispit. Podijelit ćemo vas u manje grupe (do četiri studenta) u termine po 15 minuta (od 11:00 nadalje).

 

U pravilu se razmatraju reklamacije koje imaju podlogu u krivom očitanju optičkog čitača ili u pogrešci kod označavanja inačice zadaće!

Autor: Frano Škopljanac-Mačina
Popis obavijesti