Ova obavijest je identična onoj na Obavijesti studentima. Šaljemo je i ovdje za slučaj da postoje studenti koji ne prate Obavijesti studentima.

Otvorene su prijave za vještinu "Osnove korištenja operacijskog sustava Linux" u zimskom semestru akademske godine 2022./2023.!

Na ovoj poveznici nalazi se Google obrazac koji služi kao prijava na vještinu. U prijavi je potrebno poslati ime, prezime, JMBAG, e-mail adresu, fakultet, godinu studija koju upisujete te preferirani termin predavanja za koji se prijavljujete.

Predavanja se održavaju subotom u dva termina:

  • jutarnji: 10 - 12 sati
  • popodnevni: 12 - 14 sati

Nastava počinje u subotu, 8. 10. 2022., a prijave su otvorene do četvrtka, 13. 10. 2022. u 23:59 sati. Broj polaznika je ograničen. Informacije o organizaciji vještine bit će objavljene uskoro.

Vještina će studentima biti upisana naknadno, stoga do tada pratite obavijesti na stranici predmeta, na kojoj možete pronaći i raspored vještine za ovaj semestar.

Napomena: upis vještine se NE RADI preko aplikacije za upis, nego isključivo preko gorenavedenog linka. Iznimka su eventualni nepredviđeni problemi s korištenjem Google formulara, a u tom nam se slučaju obratite e-mailom.

Prijave za upis samo kroz aplikaciju neće biti uzete u obzir.


Za sva smo pitanja dostupni na okosl@kset.org

Autor: Maksimilijan Marošević
Popis obavijesti