IZRADA WEB-PROJEKTA: ČESTA PITANJA

 

  • Tko se sve može prijaviti?

Prijaviti se mogu studenti svih hrvatskih sveučilišta i veleučilišta, neovisno o usmjerenju i predznanju.

 

  • Jesu li rješenja ograničena na pojedine platforme?

Rješenja trebaju biti izrađena na jednoj od popularnih platformi: Web, Android, iOS, WP8. Ako smo zaboravili vašu kul platformu, javite nam se, nadodat ćemo je na popis. :)

 

  • Je li za sudjelovanje potrebno predznanje?

ASC je edukativno natjecanje koje nudi predavanja, radionice, mentoriranje i online sadržaje vezane uz razvoj za popularne potrošačke platforme. Predznanje za sudjelovanje u timovima koji se natječu na App Start Contest nije potrebno. Jedna vezana zanimljivost jest podatak da su pobjednici jednog od prethodnih WSC natjecanja bili brucoši!

 

  • Koliko ljudi može biti u timu?

Timovi imaju najmanje dva člana, a najviše pet članova. Ukoliko niste iskusni u području razvoja aplikacija svakako preporučujemo okupljanje većeg tima, a predlažemo i suradnju sa studentima Studija Dizajna koji također sudjeluju u natjecanju.

 

  • Koliko će mi vremena oduzeti sudjelovanje, predavanja i radionice?

Predavanja i radionice će se održavati kroz otprilike osam tjedana u defiranim terminima o kojima ćete biti obaviješteni nakon prijava i oformljavanja timova. Količina rada na vašim rješenjima ovisi o vašem iskustvu, ali predlažemo da rezervirate barem nekoliko sati tjedno. Također predlažemo da iskoristite vrijeme prije početka ljetnog semestra za prve korake u razvoju ideje i pregledu tržišta ili za početak online edukacije.

 

  • Jesu li predavanja i radionice obavezni?

Predavanja su obavezna samo za polaznike vještine na FER-u, a za sve ostale su jako korisna za učenje, postavljanje pitanja predavačima i kontakt sa poduzećima (potencijalnim zapošljavateljima). Snimke predavanja će također biti dostupne online.

 

 

Imate pitanje koje ovdje nije odgovoreno? Posjetite nas na: