I ove godine naši će studenti odmjeriti snage u znanju i sportu s kolegama iz regije, steći nova poznanstva, sklopiti prijateljstva i bit će bogatiji za jedno predivno životno iskustvo. 

Što je to Elektrijada?

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već pedesetak godina uspješno natječu studenti iz ovog dijela Europe te je najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

Zašto baš Elektrijada?

Elektrijada je natjecanje u kojem sudionici, natječući se u svojim disciplinama, razvijaju timski duh, međusobnu povezanost i samim time osjećaj da su dio jedne veće zajednice. Budući da se samo natjecanje odvija 5 dana na jedinstvenoj lokaciji gdje su svi sudionici smješteni i izravno povezani, stvara se prilika za druženje, razmjenu priča i iskustava koja svima ostaju u lijepom sjećanju. Elektrijada kao takva predstavlja dio studiranja koji svaki student zaslužuje i može osjetiti ako pokaže malo odvažnosti. 

Kad i gdje je Elektrijada?

Ove godine Elektrijada se održava u Crnoj Gori, Budva - Bečići, od 20. do 25. svibnja.

Što mi je činiti?

Izaberite predmet koji vam odgovara s popisa natjecateljskih predmeta, prijavite se na prijemni ispit i zablistajte!
Ako ste više sportski tip i timski igrač, nađite svoje mjesto u nekoj od sportskih sekcija i zablistajte na terenu u bojama FER-a.

Vidimo se!

 

 


Od 20. do 25. svibnja 2017. godine studenti i djelatnici FER-a su sudjelovali na međunarodnom sveučilišnom natjecanju elektrotehničkh fakulteta – Elektrijada 2017. Ovogodišnja Elektrijada se održala u Budvi – Bečićima, Crna Gora. U konkurenciji od preko 1800 studenata, naš fakultet je osvojio drugo mjesto u ukupnom plasmanu, u natjecanju u znanju FER je ekipno osvojio 2. mjesto dok je u sportu osvojio 1. mjesto. Za dodatne informacije o pojedinačnim rezultatima slobodno posjetite službenu stranicu FER Elektrijade. U ime organizacijskog Odbora (OZSN) želimo zahvaliti profesorima, asistentima, studentima, Upravi fakulteta te partnerima koji su svojim angažmanom omogućili sudjelovanje FER-a na ovom natjecanju.
Čestitamo našim studentima na postignutim rezultatima i osvojenom drugom mjestu! Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite na tradicionalnom After Elektrijada Party-u koji će se održati ovaj petak (06.02) u KSET-u, s početkom u 21h. Svi natjecatelji, navijači, profesori i asistenti bit će na službenom popisu koji će vas dočekati na ulazu, a svatko ima pravo uvesti još jednu osobu van popisa.
Vidimo se!

Autor: Saša Tepić
Popis obavijesti