I ove godine naši će studenti odmjeriti snage u znanju i sportu s kolegama iz regije, steći nova poznanstva, sklopiti prijateljstva i bit će bogatiji za jedno predivno životno iskustvo. 

Što je to Elektrijada?

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već pedesetak godina uspješno natječu studenti iz ovog dijela Europe te je najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

Zašto baš Elektrijada?

Elektrijada je natjecanje u kojem sudionici, natječući se u svojim disciplinama, razvijaju timski duh, međusobnu povezanost i samim time osjećaj da su dio jedne veće zajednice. Budući da se samo natjecanje odvija 5 dana na jedinstvenoj lokaciji gdje su svi sudionici smješteni i izravno povezani, stvara se prilika za druženje, razmjenu priča i iskustava koja svima ostaju u lijepom sjećanju. Elektrijada kao takva predstavlja dio studiranja koji svaki student zaslužuje i može osjetiti ako pokaže malo odvažnosti. 

Kad i gdje je Elektrijada?

Ove godine Elektrijada se održava u Crnoj Gori, Budva - Bečići, od 20. do 25. svibnja.

Što mi je činiti?

Izaberite predmet koji vam odgovara s popisa natjecateljskih predmeta, prijavite se na prijemni ispit i zablistajte!
Ako ste više sportski tip i timski igrač, nađite svoje mjesto u nekoj od sportskih sekcija i zablistajte na terenu u bojama FER-a.

Vidimo se!

 

 


I ove godine studenti imaju priliku braniti boje svog fakulteta na natjecanjima u znanju ili sportu na Elektrijadi u Budvi-Bečićima od 20. do 25. svibnja 2017. godine!

Zanima vas kako otići na Elektrijadu?
Od srijede (1. ožujka) do utorka (7. ožujka), u terminu od 10 do 16 sati u predvorju FER-a, savršena je prilika za saznati sve informacije. Naši dragi organizatori čekat će vas na štandu, spremni za druženje, odgovaranje na pitanja i razmjenu iskustava s prijašnjih godina. Kroz pripremljenu nagradnu igru, imate šansu osvojiti vrijedne nagrade i zabaviti se!

Za vas smo još pripremili predavanje u utorak (7. ožujka) od 13 do 14 sati u dvorani B3 gdje ćete moći saznati sve o ovogodišnjoj Elektrijadi, ali i kako je to izgledalo do sada i to iz prve ruke od organizatora i bivših natjecatelja. Predavanju će prisustvovati prodekan za nastavu, Marko Delimar, a na kraju predavanja očekuje vas izvlačenje za nagradnu igru što nikako ne smijete propustiti.

Vidimo se u što većem broju!

Autor: Saša Tepić
Popis obavijesti