Elektrijada 2016

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već pedesetak godina uspješno natječu studenti iz ovog dijela Europe te je najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

 

Program čine natjecanja u znanju i sportu. Studenti se natječu pojedinačno i ekipno za što bolji ukupni plasman svojih fakulteta. Svrha Elektrijade je kroz natjecanja u znanstvenim disciplinama istaknuti najbolje buduće inženjere, te kroz sportska natjecanja popularizirati sveučilišni sport, potaknuti druženje i razmjenu iskustava među studentima.

 

Ovogodišnja Elektrijada održat će se u poznatom talijanskom ljetovalištu Rimini, od 12. do 17. svibnja.

 

 https://www.facebook.com/FerElektrijada

 https://www.instagram.com/ferelektrijada

 


Zimski semestar bliži se kraju i sigurno vam se po glavi vrti kako je potrebno izdržati još cijeli ljetni semestar do ljetnih praznika, mora, plaža, sunca.. Što ako vam kažemo da sve to možete imati već u svibnju?
Tako je! Ovogodišnja Elektrijada održat će se u poznatom talijanskom ljetovalištu Rimini, od 12.5. – 17.5.
Posljednje 3 godine FER osvaja prvo mjesto i trebamo vas kako bismo nastavili taj lijepi niz!
Sve one koji misle da nam ove godine mogu pomoći u obrani naslova pozivamo da prate obavijesti o kvalifikacijskim ispitima iz znanja ili se okušaju u sportu u nekoj od mnogobrojnih sportskih sekcija fakulteta. Ako vam natjecateljski duh nije jača strana i nemate želje sudjelovati u samom natjecanju, uvijek postoji opcija da s nama putujete kao navijač i podržite svoje kolege i prijatelje. Više informacija o navijačkim paketima bit će objavljeno naknadno.

Autor: Saša Tepić
Popis obavijesti