Znanje

Odbor za znanstvena i sportska natjecanja omogućava svih studentima da se prijave za discipline u znanju na Elektrijadi 2015. Odlučeno je, kao i prošle godine, da će studenti FER -a nastupiti u svih petnaest disciplina u znanju.

 

Molimo studente da prate obavijesti oko selekcija. Voditelji pojedinih disciplina u znanju će pozvati studente na prijave za selekcije. Svi termini i dvorane (ukoliko ih ima) bit će napisani u ovom dijelu web stranice. Odbor je dao puno povjerenje voditeljima te oni mogu odlučiti tko će i na koji način biti izabran. Stoga, za sva pitanja oko selekcija molimo studente da se obrate direktno voditeljima pojedinih disciplina.

 

Iznimno zbog specifičnosti određenih područja, neki predmeti neće imati selekcije. Kao i u prethodnom slučaju, Odbor je dao puno povjerenje voditeljima da izaberu studente koji će nastupiti na natjecanju.


Molim studente koji bi rado predstavljali FER na ovogodišnjoj Elektrijadi na natjecanju iz Informatike i/ili Objektno orijentiranog programiranja da mi se jave najkasnije do ponedjeljka 9. ožujka 2015. Inicijalna selekcija kandidata obavit će u srijedu 11.3.2015. u 18h u D260, a konačni popis natjecatelja odredit će se nakon mini priprema i nekoliko dodatnih selekcijskih testova.

Primjere starih natjecanja možete naći u repozitoriju iz 2014.g.

Autor: Boris Milašinović
Popis obavijesti