ELEKTRIJADA NA FERU

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već pedesetak godina uspješno natječu studenti iz ovog dijela Europe te je najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

 

Program čine natjecanja u znanju i sportu. Studenti se natječu pojedinačno i ekipno za što bolji ukupni plasman svojih fakulteta. Svrha Elektrijade je kroz natjecanja u znanstvenim disciplinama istaknuti najbolje buduće inženjere, te kroz sportska natjecanja popularizirati sveučilišni sport, potaknuti druženje i razmjenu iskustava među studentima.

 

FER na Elektrijadi sudjeluje od samih početaka, te nakon stanke od dvadesetak godina ponovno je redoviti sudionik Elektrijade. Prošle godine FER je po prvi puta nastupao na natjecanjima u svim kategorijama u znanju i sportu, te je postigao izvrsne rezultate i bio proglašen ukupnim pobjednikom. Želja nam je da ove godine pokažemo da prošlogodišnji uspjeh nije bio slučajnost nego rezultat kvalitetnog i kontinuiranog rada i zalaganja svih "FER-ovaca" :)

 

Elektrijada se ove godine održava u Mađarskoj (Siofok) od 7. do 12. svibnja.


Odbor za znanstvena i sportska natjecanja

 

 

I prije nego se saznalo gdje je ove godine Elektrijada, netko se morao okupiti i potruditi tu istu informaciju saznati. Zato vam predstavljam ovodišnje članove odbora! Trenutno njihova zadaća je da vi možete bezbrižno putovati na Elektrijadu te u miru osvajati prva mjesta u ime FERa. Oni to rade dobrovoljno i sa mnogo žara u očima, jer svima (vama, nama, njima, baš svima) će biti drago kada opet uspijemo!

 

 

 

 

 

 

 

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite nekome od nas, i riješit ćemo sve vaše dileme (probleme, i razne druge eme, bez uvrede Emama)

 

Martina Kutija, dipl. ing. (predsjednica odbora)

Luka Humski, mag. ing. inf. et

Žarko Martinović, dipl. ing.

Dalibor Lukić

Iva Tustanovski

Krešimir Tadić

Tomislav Hlupić

Mirko Kokot

Matea Perić

Josip Gregov

Mateja Tuščić

Karmen Paprić

Mario Čale

Lovro Grković

Krešimir Friganović

 

 

Povratak

Autor: Mirko Kokot
Popis obavijesti