ELEKTRIJADA NA FERU

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već pedesetak godina uspješno natječu studenti iz ovog dijela Europe te je najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

 

Program čine natjecanja u znanju i sportu. Studenti se natječu pojedinačno i ekipno za što bolji ukupni plasman svojih fakulteta. Svrha Elektrijade je kroz natjecanja u znanstvenim disciplinama istaknuti najbolje buduće inženjere, te kroz sportska natjecanja popularizirati sveučilišni sport, potaknuti druženje i razmjenu iskustava među studentima.

 

FER na Elektrijadi sudjeluje od samih početaka, te nakon stanke od dvadesetak godina ponovno je redoviti sudionik Elektrijade. Prošle godine FER je po prvi puta nastupao na natjecanjima u svim kategorijama u znanju i sportu, te je postigao izvrsne rezultate i bio proglašen ukupnim pobjednikom. Želja nam je da ove godine pokažemo da prošlogodišnji uspjeh nije bio slučajnost nego rezultat kvalitetnog i kontinuiranog rada i zalaganja svih "FER-ovaca" :)

 

Elektrijada se ove godine održava u Mađarskoj (Siofok) od 7. do 12. svibnja.


Fizika je prvi predmet koji je otvorio prijave za zainteresirane studente!!

 

Jučer je na Elektrijadinim stranicama iz fizike osvanula i prva ovogodišnja obavijest vezana uz prijave:

 

Molim studente koji bi rado predstavljali FER na ovogodišnjoj Elektrijadi na natjecanju iz fizike da čim prije, a najkasnije do utorka 4. ožujka, navrate na ZPF i potraže me radi razgovora o pojedinostima (prednatjecanju).  Podrazumijeva se položena Fizika 2.

-Saša Ilijić

 

Uz to, na spomenutoj stranici možete naći i zadatke po kojima možete vidjeti da li je to pravi predmet za vas te se dodatno pripremiti!!

Više o svemu nađite na sljedećem linku:

http://www.fer.unizg.hr/elektrijada/fizika

 

 

Povratak

Autor: Mirko Kokot
Popis obavijesti