PLATINUM PARTNER

Ove godine po prvi puta imamo i platinum razinu partnerstva. Ovogodišnji platinum partner doprinjeo je, uz organizaciju odlaska na Elektrijadu, i kod izrade dresova za sve naše sporstke sekcije te postavljanju vizualnog identiteta istih.

 

Osim na Elektrijadi, naši će sportaši nastupati i na ostalim događajima u novoj sportskoj opremi čiji vizualni identitet će biti dokaz FERovske organiziranosti.

Više o partneru...

 


Poslovanje InfoDom Grupe pokrivaju tvrtke iz Zagreba (InfoDom i Teledom), Bruxelles-a, Sarajeva i Beograda te mreža partnerskih kompanija u zemljama u kojima InfoDom nema vlastite tvrtke.

 

Osnovan 1993., InfoDom d.o.o. je jedna od vodećih hrvatskih tvrtki na području poslovnog upravljanja, konzalting usluga, reinženjeringa poslovnih procesa i upravljanja projektima, u području dizajna, razvoja i primjene informacijskih sustava, a sve u skladu sa smjernicama suvremenog poslovanja, pravilima sustava kvalitete, zakonima RH i najnovijim europskim standardima.

Stvaranje vrijednosti temelji se na sposobnostima certificiranih stručnjaka, na  poslovnim procesima orijentiranim na efikasnost, učenje i inovacije, te na virtualnim organizacijama specijalističkih timova vođenih svjetskim metodologijama.

 

Razvoj karijere pojedinca, motivacije i praćenje osobnog učinka oslonac su za postavljanje osobne odgovornosti pojedinca za uspješnost.  Briga o kvaliteti InfoDomovih proizvoda i zadovoljstvu klijenata certificarana je ISO 9001:2008 Sustavom za upravljanje kvalitetom. Certificirani poslovni procesi: reinženjering poslovnih procesa, projektiranje informacijskih sustava, razvoj i održavanje programske opreme i upravljanje projektima. Svojim korisnicima InfoDom garantira najvišu razinu sigurnosti pri isporuci aplikacijskih usluga putem Interneta te im jamčimo kontinuitet praćenja i stalna unaprjeđenja informacijske sigurnosti certifikatom  ISO/IEC 27001 Sustav za upravljanje informacijskom sigurnosti.

Razvoj proizvoda i usluga, te suradnja s kupcima temelji se na generičkim modelima i metodologiji svjetskih institucija: Business Process Management Institute, TeleManagement Forum, Knowledge Management Consortium International i Project Management Institute.

U Republici Hrvatskoj suradnju u ekosustavu InfoDom Grupe čini suradnja s gospodarskim korisnicima, s tijelima državne uprave, sa nacionalnim institucijama te strateškim poslovnim partnerima i grupacijama.

 

Proizvodi i usluge InfoDom Grupe temelje se na alatima i metodologijama IBM-a, Software AG, Microsofta i Oracle-a kod kojih InfoDom ima najvišu razinu certificiranih partnerstva.

 

InfoDom ima status znanstveno istraživačkog centra, te kroz vlastitu Innovation and Leadership Business Academy (ILBA) pruža i promiče stručne programe edukacije, za BPM, project management, KMS, CPM, upravljanje rizicima, HRM, strateško upravljanje i vodstvo i dr., te usko surađuje sa znanstveno zajednicom putem Sveučilišta,sa Fakultetom elektrotehnike i računarstva,Fakultetom organizacije i informatike, Ekonomskim fakultetom, te tako obuhvatno pokriva koncept i spaja u svom radu područja po Triple Helix modelu (znanost-vlada-industrija) te pruža inovativna rješenja i proizvode koji pridonose razvoju gospodarstva i društva Znanja.

Autor: Martinović Žarko
Popis obavijesti

Srebrni partneri

Naš zadnji srebrni partner je Privredna banka Zagreb! Hvala!

 

www.pbz.hr

Autor: Martinović Žarko

Još jednom je naša velika informatička tvrtka srebrni partner! Najsrdačnije se zahvaljujemo na potpori!

 

Web: www.in2.hr

Autor: Martinović Žarko

S nama je još jedan srebrni partner - tvrtka Libusoft Cicom! Prvi puta su s nama, pa ih upoznajte preko web stranice!

Odbor im se od srca zahvaljuje na donaciji!

 

www.spi.hr

Autor: Martinović Žarko

Na prošlogodišnji zlatni partner ove godine je postao srebrni partner! Mi im se od srca zahvaljujemo na tom!

http://www.energocontrol.hr/

Autor: Martinović Žarko

I ove godine s nama je opet AVL -AST d.o.o kao srebrni partner! Hvala!

Web: www.avl.com

Autor: Martinović Žarko

S nama je ove godine i tvrtka ATINEL d.o.o. Sigurno vas zanimaju detalji o njima :).

Web: www.atinel.hr

Autor: Martinović Žarko

Naš novi srebrni partner je tvrtka OASYS SISTEMI d.o.o. I oni su prvi puta s nama. Mi im se na tome zahvaljujemo.
Web: www.oasys.com

Autor: Martinović Žarko

Prvi puta kao partneri su s nama i tvrtka VMD PROMET. Odbor im se od srca zahvaljuje na donaciji!

Web: www.vmd-promet.hr

Autor: Martinović Žarko

Mlada IT tvrtka je postala partner u odlasku studenata FER -a. Hvala!!!

Web: http://www.nanobit.hr/

 

Autor: Martinović Žarko

I ove godine nas tvrtka Poslovna inteligencija d.o.o. prati u svojstvu srebrnog sponzora! Najsrdačnije se zahvaljujemo na partnerstvu. Ukoliko želite nešto više saznati o njima: http://www.inteligencija.com/

 

 

Autor: Martinović Žarko

Brončani partneri

I na kraju, naš zadnji brončani partner je tvrtka Shneider - Electric. Njima hvala, a vi više o njima potražite na njihovoj službenoj web stranici:

 

www.schneider-electric.hr

Autor: Martinović Žarko

Drugu godinu zaredom je s nama i tvrtka iz Slavonskog Broda - Automatizacija industrijskih postrojenja! Njima od srca hvala!

Autor: Martinović Žarko

Tvrtka Končar - KPT d.d., zajedničko društvo Siemnsa i Končara je i ove godine naš brončani partner! Hvala!

 

http://www.koncar.com/products_and_services/Transformers/Transformers_Power_transformers

Autor: Martinović Žarko

Tvrtka Duplico d.o.o. je i ove godine naš brončani partner! Hvala!

 

http://www.duplico.hr/

 

Autor: Martinović Žarko

Tvrtka Končar - KET je po drugi puta naš brončani partner! Hvala!

 

Web: www.koncar-ket.hr/

Autor: Martinović Žarko

I ove godine je s nama Tim Kabel. Hvala im što prepoznaju naša nastojanja u natjecanjima u znanju i razvijanju sveučilišnog sporta.

Web: www.tim-kabel.hr

 

 

 

 

Autor: Martinović Žarko

Naš velika ICT tvrtka je ove godine opet brončani partner! Njima hvala!

Web: http://www.ericsson.com/hr/

Autor: Martinović Žarko

Drugu godinu zaredom tvrtka Kontakt d.o.o s nama je kao brončani partner. Hvala!

Web: http://www.kontakt-zd.hr/

Autor: Martinović Žarko

Tvrtka Equidem je i ove godine brončani partner odlaska studenata FER -a na Elektrijadu!

 

Više o tvrtki možete pronaći na: http://www.equidem.biz/

Autor: Martinović Žarko

Potvrđen je naš prvi brončani partner, to je Elka d.o.o. Najsrdačnije se zahvaljujemo na partnerstvu za ovogodišnje natjecanje. Više o samoj tvrtki možete pročitati na njihovom službenom webu: http://www.elka.hr/

Autor: Martinović Žarko

OSTALI