Elektrijada na FERu

 

Elektrijada je međunarodno sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već 50-ak godina uspješno natječu studenti iz Europe. Svake godine na Elektrijadi sudjeluje više od 1000 studenata iz zemalja poput Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine,  Poljske, Češke, Slovačke, Bugarske, Srbije, Rumunjske, Makedonije, Crne Gore, pa ova manifestacija predstavlja najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

 

Glavni dio manifestacije čine natjecanja u znanju i sportu na kojima se studenti natječu ekipno i pojedinačno za što bolji ukupni plasman svojih fakulteta. Cilj Elektrijade je kroz natjecanja u znanstvenim disciplinama istaknuti najbolje buduće inženjere, te kroz sportska natjecanja popularizirati sveučilišni sport, potaknuti druženje i razmjenu iskustava među studentima. Dobro organiziran program Elektrijade, uz atraktivnu turističku lokaciju i mnoštvo studentata, svima jamči dobar provod i nezaboravne trenutke.

 

FER na Elektrijadi sudjeluje od samih početaka, a nakon stanke od dvadesetak godina, prije dvije godine je sudjelovao na 50. Elektrijadi i ostvario zapažene rezultate. Želja nam je da ove godine budemo još bolji i ostvarimo uspjeh dostojan našeg fakulteta :).

 

Elektrijada se ove godine održava u Bugarskoj (Kranevo) od 18. do 23. svibnja.


Ostvarena suradnja s Agencijom za...

Agencija za komercijalnu djelatnost d.o.o. (AKD) će sponzorirati natjecatelje FER-a na ovogodišnjoj Elektrijadi, ovim putem im se zahvaljujemo.

Više o AKD-u saznajte na http://www.akd.hr/ ili u nastavku obavijesti.

 

 

 

 

Agencija za komercijalnu djelatnost d.o.o. (AKD) je tehnološki vrhunski opremljena tvrtka koja promišljenom organizacijom i primjenom najsuvremenijih radnih procesa proizvodi niz proizvoda okupljenih u tri osnovna branda: AKD Dokumenti, AKD Kartice i AKD Zaštićeni tisak, a koji obuhvaćaju izradu osobnih dokumenata, pametnih kartica, visoko zaštićenih i komercijalnih tiskovina sa zaštitom od krivotvorenja i zloporabe, a posjeduje kapacitete i za komercijalni tisak namijenjen najširem tržištu, dizajn i grafičku pripremu. Promišljeno ispreplićući know-how temeljen na dugogodišnjoj tradiciji, izniman napor uložen u implementiranje suvremenih tehnologija te poticanje stalnog razvoja profesionalnih, društvenih i ljudskih osobina svojih zaposlenika, AKD svoje poslovanje pokreće prema ciljano utvrđenim smjernicama budućeg razvoja.

Osobni dokumenti materijalni su dokazi identiteta i ovlaštenja koji su građanima pravna pretpostavka za ostvarivanje temeljnih ljudskih, političkih, ekonomskih, kulturnih, socijalnih i drugih institucionalnih i izvan institucionalnih prava i obaveza. AKD specijaliziran je za izradu svih vrsta osobnih dokumenata najvišeg stupnja sigurnosne zaštite potrebnih za funkcioniranje pojedine države. Osobni dokumenti identificiraju vlasnika dokumenta, stoga njihova autentičnost mora biti izvan svake sumnje. Svoje usluge u izradi osobnih dokumenata kombinacijom vrhunskih materijala i najsofisticiranijih mjera zaštite, posebice u pogledu izrade druge generacije osobnih identifikacijskih isprava koje sadrže čip i u njemu pohranjene biometrijske značajke vlasnika dokumenta, AKD je spreman ponuditi kako domaćem tako i globalnom tržištu.

Autor: Mirko Cerovac
Popis obavijesti

Česta pitanja

Forum

Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.