Postani dio OZSN-a!

Natječaj je trenutno Otvoren!

Forma za prijavu: link

Odbor za znanstvena i sportska natjecanja (OZSN) traži mlade nade koje su spremne suočiti se s izazovima organiziranja sportskih i znanstvenih projekata na europskoj razini. Nije bitno jesi li muško ili žensko te da li imaš nekog iskustva, bitno je da imaš volju i da te zanima neko od navedenih područja rada od kojih se odbor sastoji:

Znanje

Želiš upoznati genijalne mentore/profesore te timove iz različitih znanstvenih disciplina i doprinijeti organizaciji istih? Povedi FER u nove znanstvene pobjede i prijavi se za poziciju vođenja znanja.

Sport

Oduvijek vjerno pratiš sportske rezultate FER-a na svim natjecanjima, vrlo si snalažljiva i organizirana osoba te si dio neke sportske sekcije ili to namjeravaš ubrzo postati? Prijavi se za poziciju vođenja sporta i sudjeluj u stvaranju novih vrhunskih sportskih rezultata.

FR

Vrlo si radišna osoba. Predmet Vještine komuniciranja ti uistinu nije bio potreban, a pisanje mailova smatraš sitnicom. Za tebe govore da možeš prodati/nagovoriti sve živo i neživo? Ako želiš doći u kontakt s nizom predstavnika firmi, razviti dodatne sposobnosti i dobiti iskustvo koje ti uvelike može pridonijeti u životu, prijavi se za poziciju u našem fundraising timu.

PR

Društvene mreže su ti u malom prstu? Kreativan si i maštovit. Spreman si kontaktirati medije kako bi majka vidjela projekt na kojem radiš pa da se time hvali kolegicama s posla. Pridruži se našem PR timu i ispuni majci snove!

IT

Svoj dom nazivaš 127.0.0.1, radije pišeš skripte umjesto da odradiš posao ručno, razumiješ rage-wars oko IE i HTML5, Linux vrtiš otkad znaš za sebe, nije ti frka upaliti Photoshop i misliš da je Mac << ThinkPad, dobrodošao si u IT tim OZSN-a!

Ako se ne pronalaziš u ovim kategorijama, a smatraš da bi svojim angažmanom uvelike mogao pridonijeti radu OZSN-a i dalje se možeš slobodno prijaviti u naš tim.