FER Dan doktorata '24, deveti u nizu, održao se 12. lipnja 2024.

Tijekom cijelog dana, doktorandice i doktorandi su predstavljali svoje radove, raspravljali o različitim temama, slušali predavanja, razmjenjivali iskustva, povezivali se i dobro se zabavljali.

 

Radionicu "Kako prevladati negativne misli" vodila je Jelena Ćubelić, mag. psych., a veliki interes privukla je i poster sekcija
U svečanom dijelu programa, pozvano predavanje održala je dr. sc. Barbara Arbanas Ferreira pod nazivom "Put do pobjede na međunarodnom natjecanju u robotici MBZIRC", a svoja iskustva pri izradi doktorskog rada podijelili su u okviru panel-diskusije dobitnici srebrne plakete „Josip Lončar“: dr. sc. Tomislav Baškarad, dr. sc. Nadir Kapetanović i dr. sc. Karlo Šepetanc

Vrhunac dana bilo je proglašenje i prezentacija najboljeg postera Dana doktorata 2024. Predsjednik Povjerenstva za izbor najboljeg postera, izv. prof. dr. sc. Zoran Kalafatić, proglasio je finaliste: Ivana Grubišića, Marka Križmančića, Lovru Markovića i Karla Petrovića.

Dobitnik nagrade za najbolji poster bio je doktorand Lovro Marković, pod mentorstvom prof, dr. sc. Tomislava Suligoja, a najboljim posterom prema glasovima publike proglašen je poster doktorandice Nikoline Čović, pod mentorstvom prof. dr. sc. Hrvoja Pandžića.

Čestitamo!

Ovo događanje bilo je otvoreno za sve zainteresirane, a organizirano je kao aktivnost na kolegiju Istraživački seminar na doktorskom studiju FER-a. Dan smo završili druženjem i igranjem društvenih igara u KSET-u.

Popis postera pogledajte ovdje, a fotografije s događanja ovdje

Hvala organizatorima, svim doktorandicama i doktorandima, mentoricama i mentorima, kolegama, profesorima i svima koji su došli i sudjelovali. Vidimo se na FER-ovom Danu doktorata ’25!

  

  

Autor: Ira Vince
Popis obavijesti